Okrasné tukové prstence!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nebo tak.
barbucha continuity
, tak já je zatím nemám, proto to neznám. Do budoucna ovšem ukládám :-)
stesmně se to taky hodilo az časem.![]()
stes OTP je odjakziva ochranný tukový prstenec - okrasny by moc nezahral![]()
Karja Já mám doma u PC stabilně tak těch 22, je to málo a nikdy jsem si na to nezvykla, což teda nevim jestlis chtěla slyšet :)), komfortní teplota je pro mě holt 24 minimálně.
Nejlepší by byl asi fakt nějakej malej přímotop, v létě jsem měla vedle sebe položený takový stolní větrátko z Lidlu, kam se nasypal led a lokálně to ochlazovalo vzduch, tak by se mi moc líbilo i něco takovýho hřejícího na zimu, musím zkusím zapátrat.
viktorka_od splavu
, tak asi sluší
Je okrasný! Samozřejmě!
barbucha jistěěěěě
dupali pokud vypádavají, tak je potřeba, aby jsi doplnila především methionin - buď samotný anebo v nějakém komplexu
Karja My máme v práci kolem 22 v zimě a to se nám tam pacientky svlékají a my zase nesedíme. Můžeme přitopit klimatizací.
Doma jsme loni přes zimu měli kolem 20 i méně, nikomu to nevadilo. Někde netopíme vůbec. Teď zatím i s větráním, celodenně, máme 23. U nás stačí, když svítí slunko do všech oken a je tady hned víc. Dneska je spíš mrholení, tak už je víc zima.
Karoleena Sambo už mi nějakej vybral, že to má i náš soused, co je elektrikář, tak to snad nebude tak žrát:-D
stes Prosím jaké bonbóny. Ja si to zapomněla napsat a teď to nemůžu najít
.
Děkuju
černá káva jestli se jedna o ty kolagenove od Catherinne, ty jsou v nakupnim vlaknu.
barbucha continuity
, tak já je zatím nemám, proto to neznám. Do budoucna ovšem ukládám :-)
to nemusíš. To se uloží tak nějak samo
OliveOyl si zabila ![]()
Karja ja osim už len merino ponožky, naviac doma ustrikovane, takže fakt teplé a vlnene papuče samozrejme
OliveOyl Zrovna dnes jsem si říkala, že jsem tě dlouho neviděla. Jsem ráda, že jsi zpět a v plné síle! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.