Já mám otevřené okno, aby mi dovnitř probudil teplý vzduch![]()
OTP a péřová vesta to jistí. Milý zaměstnavatel vběhl dovnitř, měl kraťasy a triko a volal Tady je krásně teplo!
Bambul jeden. Toho Wima Hofa mi byl čert dlužnej...
Já mám otevřené okno, aby mi dovnitř probudil teplý vzduch![]()
OTP a péřová vesta to jistí. Milý zaměstnavatel vběhl dovnitř, měl kraťasy a triko a volal Tady je krásně teplo!
Bambul jeden. Toho Wima Hofa mi byl čert dlužnej...
Drahé moje, s veľkým smútkom som si prečítala o Dalia . Nech spočíva v pokoji.
A hlasom ze sem tam sa tu mihnem, len sa toho na mňa vysypalo hodne a nestihala som takmer nič.
A ked pridete k tolkym stranám, uz je uplne pasé reagovať.
Ale hadam uz budem mat viac možnosť sa uvoľniť . Teda dufam.
Janulik03 Ahoj! ![]()
Janulik03 Jsem moc ráda, že se hlásíš :-).
Janulik03 ráda tě vidím ![]()
Janulik03 ahoj!
Janulik03 ahoj!
Janulik03
skvělý že jsi v pořádku
Dneska už je to na nejlepší zahřívací prostředek. Svařák ![]()
Janulik03 ahoj
černá káva reaguji pozde,ale uz vis
stes Diky. Někdy prostě uteče vic času.
Janulik03 To je super, že budeš mít volněji!
Na téma teploty se obligátně nevyjadřuju, ale koušu se do jazyka! ![]()
Janulik03 ahoj, jsem moc rada, ze ses ozvala!
Garfie Víš, hodně jsem na tebe myslela:-D
Karja
Počkej v zimě!!! (ale jinak teda doporučuju to výhřevnou desku pod stůl, je to super!)
Garfie Hele sambo šel do sebe a nějak zatopil, ale jelikož se s novým topením učíme, tak tu hrozně přetopil:-D. Tak jsem se mu smála, že neustále vyčítal dědovi,jak přetápí (uhlím, to je prostě neovlivnitelné) a on přetopí i plynem:-D
Karja
Tak si to užívej, obávám se, že do Vánoc (nejpozději po prvním vyúčtování) to vychytá!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.