Garfie Jo, něco o vyučtování už taky říkal:-D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie co je vyhrevna deska pod stul? (hledame reseni do prace)
Dievčatá, ďakujem za pozdravy ![]()
Tesim sa ze Karjovci už su vo svojom, neboj kurenie tvoj vychyta veľmi rychlo. Uži si teplo kým máš. My striedame plynove kurenie s drevom a je to fakt rozdiel. Pmyn je taky staly tepelný pocit, ale drevo je úplne iný pocit. Stupne asi rovnako ale komfort iny.
baltik Je to normální výhřevný plát na elektriku, jen připevněný zespodu k desce stolu, třeba něco takového.Má malou spotřebu a příjemně hřeje na nohy, máme to doma už asi čtyři roky a je to super. Na práci ideální. Akorát teda potřebuješ mít přístup k elektrice, což v práci asi nebude problém.
Je to vlastní vynález, inspirovaly nás japonské vyhřívané stoly kotatsu. Oni mívají pod stolem kamínka a přes stůl přehozenou deku a tam v zimě tráví čas.
Garfie to je ale geniální, to asi musím mít
Janulik03 No, uvidíme, ta kamna jsou furt ve hře, komín a místo na ně máme;-). Upřímně tady je takovýho místa, že si sem dám snad pec, to nemůžu nikdy zaplnit aniž bych nešla vykrást banku:-D
stes Jo, je to fakt dobrý! Když tam nesedíš, jednoduše to vypneš.
Garfie diky, to by mohlo byt pro nas idealni
Blbý dotaz na majitele iWatch:
Nosím je denně a vždy mám jen za dopoledne (cca 5 hodin) spálených cca 270-300 kcal. Teď dva dny po sobě za těch x hodin asi 80. To není snad ani kdybych měla umělý spánek možný, ne?
Navíc jsem měla hodinu tělocvik a tam 45 minut běhám. Jako o kalorie nejde, ale dost by mě naštvalo, kdyby ty hodinky přestaly fungovat, nebylo to nic levného.![]()
Karja myslim že po pol roku byvania už bude zaplneného miesta až, až. Ale taká kachlova pec, hmmm dala by som si povedať, nie že nie.
Janulik03 No, já ani nemyslím, protože potřebujeme opravdu hodně vybavení a ono jak je toho tolik najednou, tak i kdyby člověk vzal uplně to nejlevnější v Ikea, tak se docela dost prohne:-D. Mám to jako pětiletý plán:-D:-D
Luna tjo ty kalorie vubec nesleduju, to jsou blbiny. jinak hodinky uz mam druhy a kdybych je nevyprala v pracce, nema se na nich co pokazit![]()
viktorka_od splavu No jo, ale ono uz to blbe meri i kilometry. A na to, co za to chteli...![]()
Lunaspíš bych je restartovala, prípadne aktualizovala.
Luna tak to nvm jestli se gps muze pokazit.. spis ta aktualizace, prip odparovani a sparovani, no je to vopruz teda
continuity jj, diky, neco zkusim.
Kolega v létě několikrát zmiňoval, že byl plavat, plaval poměrně dlouho, ale hodinky mu vždy naměřily třeba 200 uplavaných metrů, což byla prostě blbost, nepřišel na to, čím to bylo, ale štvalo ho to dost. Třeba je to prostě problém těch hodinek obecně, ne Tvého konkrétního kusu.
euridike pokud plaveš venku, tak je to vlastnost GPS modulu, který potřebuje signál z družice a při plávaní nejsou dostatecne nad vodou. To by u chůze neměl být problém. nevim jak to má Apple, ale Galaxy měří vzdálenost na GPS jen v případě, že to zadas jako měřené cvičení. V opačném případě to odhaduje z počtu kroků.
continuity galaxy se me pta po 10 min, zda chci zacit merit aktivitu a pokud ano, jede podle gps. Mne ted casto nemeri nic, prestoze treba 20 min v praci chodim, ale pohybuji se jen na par m2. Kdyz si pak sednu, tak mi zatleska, ze jsem znovu aktivni. ![]()
Díky, řeknu to kolegovi, i když nevím, jestli ho tím potěším... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.