Prosím vás, jak sedí velikosti kozaček Tamaris, píšou, že je to malá valikost, tak co? Zkusím si vyvolat Kokoska ta je tuším kupuje...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja já mám vagabondy 38, ale tamaris kozačky mám na 99 % 39 (adidasky mám taky 39). Tak snad ti to k něčemu bude :)
OliveOyl No, někde jsem ještě četla, že to spíš sedí:-D. Neobjednala jsem je, moje číslo neměli a to větší nenosím vůbec nikdy, takže to by mi bylo velké. Ted jsem viděla spoustu slušných bot v CCC, 25%sleva, budu muset na výlet:-D
Karja nene, boty Tamaris nemam ani jedny.
Karja já mám 41 možná spíš větší a tamaris perka mam 41 a sedí dobře
Karjajakýkoliv, dle období, kupuju furt stejný číslo. Zimní jsem si jen jednou vzala o číslo víc, kvůli ortoped.vložce
OliveOyl Ted jsem viděla spoustu slušných bot v CCC, 25%sleva, budu muset na výlet:-D
no to se nedá nic dělat, to musíš :)
Karja Kupuju svoje číslo a jsem spokojená, že jsou úzké - možná kvůli tomu někdo kupuje větší?
Aranel nene, to měli jen v tom popisu,že ta velikost je malá, což nemusí být objektivní.
Na stránkách snuggs je sleva na menstruační kalhotky,je to teda jen jeden typ, ale je to výrazná sleva z 850,- na 399. Tedy pro nové zákazníky.
Karjajsem slepá, který to jsou?
Karja dík :)
Karja Tamaris velikosti sedí přesně
Karja vy už bydlíte, viď? Prosím tě, jak jsi z podlah dostávala ten jemnej stavební prach? Je to xkrát vysáté, 15krát vytřené, půjčujeme i ty parní mopy a pořád to tam zůstává. Potřebuju nějaké světlo na konci tunelu, jak se tenhle bordel uklízí? Ještě mi to způsobuje alergii, která vyústila v marození![]()
Zu Ty jo, u nás to bylo v pohodě. Jako sambo dost zametal, to fakt často, neváhám říct, že denně, když tu něco delal. Já pak jednou vysala a vytřela jsem třikrát asi. ..Tak možná jestli to nebylo tím zametáním? Nebo třeba jsme nedělali nějaké věci ze kterých se práší. Jako podlaha byla taková zašedlá, že najednou ten dub byl po úklidu najednou teplý a žlutý. Ale žádný horor.
Mně nejdou zase sundat nálepky z oken...já na to zapomněla, strhla jsem je až tak půl roku po dodání a nejde to lepidlo ničím dolů.
Karja zkus ho nahřát fénem
Karja to mi pověz teda, u nás už se ale taky jen tak něco vrtalo, u toho vždycky byl vysavač, ale ten bílej bordel nechce pryč. Kdyby mi to nedělalo takhle zle, tak jsem v klidu, jednou to prostě odejde, ale já se nebudu moc stěhovat, protože jsem tam hodinu a pak nastává něco jako zámět nosohltanu... takže zatím je skoro všechen úklid na sambovi.
na nálepky nějakej aceton, smí se to?
Zu a z čeho to nejde pryč? V bytě, kde je dubová plovoučka se to jen setřelo, na chalupě s lehce lakovanou podlahou z OSB desek se to zažralo do toho mazeriálu a asi by se to muselo znovu brousit a lakovat a na to nemáme energii.
Zu a není ta alergie třeba na nějaké výpary ? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.