Lamicka na podlaze je vinyl, takže luxování, vytírání probíhá v pohodě, hadry peru po každym použití, ale teď se sambo vrátil z domu v oblečení, ve kterém uklízel a já mám ucpanej nos. Takže zkusím nasadit prášky, ta podlaha fakt už vypadá čistě, tenhle týden zmizelo poslední "špinavé" místo, schody, tak už se to snad zlomí.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka To už jsem dělala, jako pomůže to absolutně minimálně, že to ani nemá smysl dělat.
Zu Ty jo, no vidíš, to jako u nás ani ten vysavač na práci neměli. To máš asi nějakou zvýšenou citlivost a já to nemám, tak to nevnímám asi, ale stav bude podobný. No to ti tedy nezávidím, z toho není moc úniku. A nemáte ještě někde něco rozděleného třeba na půdě nebo tak?že by ti vadilo něco takového?
Ty jo, to a tím acetonem vyzkoumam, upřímně, zabydluji to tady poměrně pomalu:D
SunEclipse proboha, doufám, že ne... začalo to, když se začalo bourat, to jsem tam nemohla chodit, já tomu říkám cementovej prach, ale může to být cokoliv. Ale mám to jen já a nikdy jsem alergie neměla extra silný, ani prášky nemusím brát pravidelně...
Zu Tak to asi vypadá, že to z toho budeš mít, ono na tom oblečení se dost chytá. Pak to snad bude v pohodě, až to bude dočista;-).
Karja právěže kvůli mě nakonec sambo nechal udělat i střechu, kterou jsme chtěli ještě pár let nechat a celej dům je vykutanej a zrenovovanej dočista (kromě sklepu, ten se udělá až později, ale tam nechodím).
Zu Ty jo, to je nemilé, no snad to ustane, ono taky bude to vlhký podzimní počasí, to žádnému víření prachu přát nebude;-)
Karja zkus technický benzín, tím jde většina těchto lepidel.
continuityDíky, jako upřímně mně tohle vůbec nenapadlo, je vidět, že pracuji max s cifem;-)
Karja tak to považuj za vyřešené.
Já jsem postoupila do delšího levelu, mám nohavice ohrozené od nejakého asfaltu. ale technický benzín nemám po ruce.
Karja Taky doporučuju technický benzín, my jsme takhle nechali zapíct plastové okenní rámy. Pravda, musela jsem použít i různé více či méně ostré nástroje. Zábava na půl dne.
Řvousenka z ostrých nástrojů doporučuji škrabku na sklokeramickou desku.
Karja mne zázračné fungovalo toto HG odstraňovač samolepek
Tulipe Děkuji!
Brutální bolest bolest v krku. Na každé polknutí se psychicky připravuju. Už jsem to řešila před půl rokem, všechny tady jsem si stáhla do telefonu, ale při přehrávání fotek se mi všechny snímky obrazovky ztratily.
Prosím, dejte tipy znovu, co na to pomáhá. Doma mám klasická strikatka, cucave bonbóny atd. Pamatuju si Renusatko , že mi něco radila.![]()
Prosím vás, jak sedí velikosti kozaček Tamaris, píšou, že je to malá valikost, tak co? Zkusím si vyvolat Kokoska ta je tuším kupuje...
Já mám od Tamaris kozačky, boty na klínku i nějaké sandálky. Všechny 38, všechny sedí a chodím v nich ráda.
Karja nebo zkus cistic na montazni penu, to rozpusti temer cokoliv
Liesel Aby nerozpustil i to sklo ![]()
Nevite nekdo, co je tohle za cislice? Je to ze Skopje.

Kokoska to budú pravdepodobne číslice v cyrilike alebo hlaholike.
Jakým způsobem se dokládá zdravotní pojišťovně, že syn studoval? Vymerili mu neuhrazene pojistné za dobu kdy byl na klasickém denním studiu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.