žluťásek ja mam rada rossmann
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pořád platí, že parfémy na notinu nebrat? A co dekorativní kosmetika?
dzizisketapřípravky na vlasy nebrat!
dzizisketa ja tam nakupuju a vse ok, parfemy i dekorativku, jen je obcas jejich levna cena kolikrat drazsi nez v origo obchode... myslim, ze uz bylo vyvraceno, ze nakupuji fejky, spis zbozi urcene pro jine trhy (jakoze to neni uplne eticke obchodovani).
Catherinne Proc ne pripravky na vlasy na Notinu?
Torrah jj, vezmu si ho do práce. V tomhle má ale Brno dost velkou mezeru.
Mně prijde,že na Notinu nebrat pomalu nic. Ale tedy jednou jsem mela takovej fejk Moschina z Elnina,že jsem to strikala na WC. Jen moje nechuť reklamovat mi zabranila tam jit a hodit jim to na pultik.
dzizisketa hlavne mi prijde, ze vetsinou uz nejsou nejlevnejsi
baltik to nejsou 100%. Jen tam toho mají mraky na jednom místě, což je jejich velký + při objednávání
Jestě teda poprosím...kde je lepší objednávat parfémy?
Mně prijde,že na Notinu nebrat pomalu nic. Ale tedy jednou jsem mela takovej fejk Moschina z Elnina,že jsem to strikala na WC. Jen moje nechuť reklamovat mi zabranila tam jit a hodit jim to na pultik.
to myslíš vážne? Fejk
?
stes třeba europarfemy, profi-parfemy, parfumcity, prodejparfemu (vždy + .cz)
milacka myslím, bohužel...nebo zkažená vůně
RoSa děkuju
Osobně mi tedy u Notina velmi vadí jeho polomafiánský pan majitel, z toho důvodu už tam nikdy nic nekoupím.

Ted mi volala vyplasena kamaradka, jestli neznam magista/ru pharm. Uz bohuzel neznam, tak to zkusim tady. Dcera se ji vratila z dovolene z Egypta s "faraonem". Tam ji na to prodali nejaky Streptoquin. A problem je ten, ze snad v lednu ma jit na dalsi IVF. Ja akorat vim, ze po Antinalu a Ercefurylu ( stejna ucinna latka) by se nemelo pul roku otehotnet. Toto je neco jinyho, ale nikde nic o tehotenstvi nepisou. Mozna by neco vedela marieu ?
...proč jste tak vysazené na notino.?
Nakupuji tam x let a vždy vše bez problémů -
žádné fejky, když jsem něco vracela, že se mi to nelíbilo, vždy v pohodě a rychle vráceny peníze...
crazydaisy já ti ještě označím notna myslím pracuje v lékárně? Snad si vás se zelenou ikonkou nepletu
crazydaisy farmacii má Lama_z_Lana
crazydaisy ach můj bože- jestli to správně chápu, prodali jí antibiotikum- Streptomycin, ty ostatní látly neznám, což je starý typ aminoglykosidového antibiotik- v současné době se u nás užívá jen v přísně vymezených indikacích, nejčastěji při TBC a dál u okrajových indikací, respektive infekcí jako brucelóza nebo tularémie. Má určitou systémovou toxicitu- proto se musí přísně monitorovat dávka a délka léčby. Já tohle antibiotikum z praxe opravdu vůbec, vůbec neznám, takže z hlediska gravidity z hlavy netuším. Jestli tu léčbu opravdu začala užívat, zkusila bych se zeptat infekcionisty, eventuálně pak existuje toxikologické informační centrum, kam může zavolat a poradili by jí stran teratogenity, tzn rizika vzniku vývpvjové vady v těhotenství
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.