Ještě tolik nejsou, to by se do té budky narvali všichni najednou:-D. Ale koukám, že ta budka vypadá na solidní seznamku, zvážim kouření.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jo právě, ale plynovou komoru bych si odpustila
Tam podle mýho nesmíš prohodit slovo navíc, by tě čekající dav lynčoval!
Takže max. jednoslabičný slova mezi jednotlivýma šlukama. Bych se nezeptala ani na to, jestli je ženatej....takže jen ano, ne, sex, pes, ves a nic jinýho relevantního mě nenapadá, jedině, že by pán byl cizinec, to přijde ještě big, rich a taky končim.
Já myslím, že big, rich, sex ti vystačí na bohatou seznamovací konverzaci ![]()
Ja taky, do plynove komory bych se dobyvala jako prvni.
Jako ještě child bych mohla dát, abysme se někam posunuli, AJ na to bude lepší.
Kouknu na hodinky a vim ne? Bez keců :-D
Jasně, takže já když je nemám, tak jsem chudák a ani za ten pokec nestojim!
Myslim, že u ženský hodinky nefungujou, ale nemam to vověřený ;-)
ta kabinka, to je jako vyhrazený kuřácký prostor? to nikdy nepochopím. vůbec si neumím představit, jak bych mohla třeba žít s chlapem, který celý se třesoucí zoufale vystává frontu na kabinku
buď by mi byl směšný, nebo k politování. stačili mi kolegové, kteří nevydrželi ani jednání a pod trapnými výmluvami chodili "nenápadně" kouřit.
normalni drogova zavislost. z toho jednani apod je to ovsem zaminka. zaminka pod zaminkou:-)
tresouci se chudak bude ten co dava sedestku denne a to vazne neni o co stat. bezny kurak nebyva takova troska. i tak jsem rada ze su momentalne bez.
tak zkouším objednané věci z The ordinary, zatím žádný zázrak ani průšvih..ale teda ten marocký olej mně ale brutálně smrdí...pro mě strašně nepříjemná vůně. Ten už si teda nikdy neobjednám.
jo a jsem tak zblblá z parfumánie, že zbytkem , co zůstane na dlaních si mažu kolena!![]()
A já mám dotaz, jakej je rozdíl mezi buffetem a matrixylem? Doufám, že to nezní blbě, složení sem četla, jde mi spíš o dojmy a zkušenosti
Ja používam oba každý deň. Matrixyl s kys. hyaluronovou 2x denne a buffet 1x denne.
Myslim, že po buffet mám takú hydratovanejšiu a rozžiarenejšiu pleť. Po matrixyle sa mi trochu vyhladili vrásky na čele a pri ústach. Obom chvíľu trvá kým sa vstrebajú, takže si na ne dávam krém alebo olej až tak 5 minút po nanesení. Za mňa spokojnosť.
kolena![]()
takže jakže? můžu poprosit o přesný postup? já mám to HA sérum, Céčko a ten krém. Mažu ráno sérum, na to krém, večer céčko, sérum, krém. kam mám nacpat buffet a matrixyl?
kolena.
(já si tím mažu lokty, ty špičky...)
já taky lokty, protože je mém po babičče jak struhadlo. teda mívala jsem je, ordinary pomohlo :-D
gratulace, ja tez, uz rok!
Děkuju za odpověd. Já mám ještě ten zinc a niacinamid a kh tak abych zas nedávala 5 vrstev..zkusím asi ten buffet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí