"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 19:50
Reakce na Ounz:

Born už tam není, myslím, že ho nahradily ty Blahnikovy boty teďka, to by možná nakonec taky nemuselo být úplně blbý, ale nevim no, lodičky ve vitríně, ten Born by mě býval asi trochu víc lákal... :)

Dadoo Ha, přečetla jsem reakci až potom co jsem napsala tohle. :) No asi toho Blahnika vzhledem k atraktivnímu okolí možná nakonec zařadím...

Online Ounz
20540 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 19:52
Reakce na Karoleena:

A sakra, tak pardon, to je škoda, Borna já ráda, moc se mi to líbilo. 

Edit: ale na boty taky půjdu..

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 19:56
Reakce na Ounz:

No značná část mé rodiny (ženská teda) na tom Blahnikovi byla minulej víkend, poslali mně fotku s lodičkou, která má na špici růži z činčilí kožešiny, tak jsem z toho byla taková rozpačitá, přece jen většina mýho instagramu jsou roztomilý chlupatý zvířátka a já si to hrozně beru tyhle věci :D

Online Ounz
20540 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 20:22
Reakce na Karoleena:

Aha 

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 20:36
Reakce na Karoleena:

Róna - Dům U Kamenného zvonu na Staromáku. Moc se mi to líbilo.

Offline Karja
44769 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 20:40

Nemáte někdo tip na puchýře. Jedny boty mi dělají příšerný (a to jsou kožený), ale o tom, že bych je přestala nosit teda neuvažuji. Já v nich teda za den tak přes tři km ujdu no, ale stejně je můžu mít tak jednou za týden. Nezkoušel jste někdo ty spešl náplasti na puchýře?

Online Ounz
20540 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 20:45
Reakce na Karja:

Jo, dát si ty compeed, ty sou fakt dobrý. Musí se teda dobře nalepit. Jinak proti tření (tedy ne otlaku) mně pomáhá i jen Mefix nebo Mepor, takový jen porézní papírová náplast, drží, je lehce pružná a jako druhá kůže. Svýho času se dala na kusy koupit v lekárně..

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 20:46
Reakce na Karja:

Compeed. Prověřeno a podepsáno vlastní krví.

Ještě se prodávají takové malé gelové nálepky, které lepíš primo do boty, mám je myslím z DM od Balei.

Offline Karja
44769 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 20:52
Reakce na Krehutka:

@Ounz Díky, ještě jsem četla o nějaké protipuchýřové tyčince, že se to trochu namastí a ono to tolik nedře. Náplast si tam dát preventivně nemůžu, bylo by to vidět:-/. Zkusím ty nálepky a pak mě napadlo si ještě koupit gelovou stélku do bot, já mám ty puchýře, asi, že mám moc nízkou nohu a drží mi to jen za jedno místo...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 20:57
Reakce na Karja:

Compeed tyčinka mi nikdy nefungovala, ale tak uvidíš, třeba to pomůže. Náplasti do bot jsou myslím tyhle, je to takové gelové kolečko cca 2cm průměr.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 21:02
Reakce na 999:

Jé, Róna, díky za tip! No tak to jdu, v podstatě to je po cestě do COSu... :D

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 21:06
Reakce na Karja:

ja na compeed tycinku nedam dopustit. Ani manzel 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 21:09
Reakce na Karja:

@Ounz Díky, ještě jsem četla o nějaké protipuchýřové tyčince, že se to trochu namastí a ono to tolik nedře. Náplast si tam dát preventivně nemůžu, bylo by to vidět:-/. Zkusím ty nálepky a pak mě napadlo si ještě koupit gelovou stélku do bot, já mám ty puchýře, asi, že mám moc nízkou nohu a drží mi to jen za jedno místo...

Já tu Compeed tyčinku používám a naučila jsem na ni celou rodinu. Funguje.

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 21:26
Reakce na Karoleena:

Všechny cesty vedou do COSu...

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 21:49
Reakce na Karja:

Taky jsou dobré naplasti URGO, v takove male oranzove krabicce. Kupujeme v dr.max. mazel je voják,  takze kanady a rozedrene paty do krve o ploše snad 10cm2 a pomohly.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 11:14
Reakce na :

Co je opravdu dobrá úroveň?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 11:43
Reakce na :

to je dobrá otázka. V dospelosti som sa učila už taliančinu, francúzštinu, španielčinu a portugalčinu a nič nenaučila. Akurát tú španielčinu som vytiahla tak na úroveň mierne pokročilý

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. srpna 2017 11:45
Reakce na :

jo, spanelstinu na B2, ale pul roku jsem bydlela v barcelone a tu uroven jsem mela na konci pobytu, tez uz to je zas bida. pokusy o dalsi jazyky nepocitam..