notna ak si hubar a pacia sa ti ilustracie J. Krejcu, tak tento je krasny. Mame ho tento rok. Skoda, ze na 2024 nespravili ediciu rastliny a hmyz, tie vyzerali tiez fajn.
https://kompot.sk/collections/leto-v-kompote/products/kalendar-huby-2024
notna ak si hubar a pacia sa ti ilustracie J. Krejcu, tak tento je krasny. Mame ho tento rok. Skoda, ze na 2024 nespravili ediciu rastliny a hmyz, tie vyzerali tiez fajn.
https://kompot.sk/collections/leto-v-kompote/products/kalendar-huby-2024
Lamicka Ty jo, ta je! Ale na tu asi musí být člověk hodně velká osobnost, aby nenosila ona jeho.
Hydro flask. Na mne teda drží teplo až moc dobře.
Mrakoplas Díky za tip, houby nejsou moje parketa, ale kalendář je hezký.
Kokoska Ten Terve je pěkná a černobílý se mi hodí moc. Díky.
Sweet Potato Díky za tip.
notna neni zac
Nemáte tip na podkolenky do veliké zimy? Na stará kolena přestávám dávat celý den na mrazu.
Zrovna jsem viděla reklamu na Balkanova, měly by být vlněné.
dzizisketa dík, asi potřebuju teplejší. Teď se dívám na ponožky north man.
brrr já mám na lyže woox vlněné do -20 (mně je v nich teda teplo tak do -10, ale ty se asi víc hýbeš). Ale vůbec netuším, jestli je ještě dělají, mám je tak deset let.
brrr zkusila bych nejake lyzarske, me dost hraly i kasmirove s Calzedonie. No, spis smes s kasmirem, ale byly dobre. A teple vlozky do bot taky pomuzou.
brrr Ja mam skvele ultrateple z Uniqlo, je to nejaky ten jejich technicky material, mam je v zime nejradeji. Musim se podivat jestli je jeste delaji.
brrr Mam rada znacku Bridgedale. Maji ruzne rady. Prvne jsem myslela, ze se s tou cenou trochu zblaznili, ale nosim je velmi casto, a i po mnoha (desitkach) prani jsou porad skvele.
brrr ovečkárna?
Ovečkárna mění majitele. Huňatý e-shop zcela spolkla Babišova skupina
další obchod, kde už si nic nenakoupím
Ano, tak nějak, teď mají novou prodejnu na Národní třídě, před tím tam bylo květinářství Flamengo (dlouho se tam neohřálo)...
Sweet Potato Děkuju, budu si to pamatovat
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.