whiskas
drz se
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 Moc děkuju. ![]()
whiskas To není hloupý, dotaz, vždyť se třídí dneska pomalu kde co;).
whiskas a zaberou hodně místa. My teď byli ve fázi, že snad koupíme ještě jednu popelnici.
Karja No právě, děkuji.
rysamona To máš pravdu + ty podložky, které teď používáme.
Karja Ještě k té digestoři. Taky máme nerez od Cata, ale teda úplně jiný model, možná ti moje rada bude nanic, ale já ji umývám mikrohadrou vymáchanou v horké vodě, to jde pěkně dolů i mastnota, mám plynovou varnou desku. To udělá fleky a šmouhy, ale pak dám na papírovou utěrku přípravek na nerez od Mory a vyleštím. Je to nějaký olej. Bohužel jsem se teď dívala na net a už se neprodává, ale určitě nějaký leštič na bázi oleje bude existovat. A vydrží to pak dlouho, že stačí suchou utěrkou otřít případný binec. Ten olejový povlak na tom je, všechno jde z toho dolů dobře a nedělá to fleky. Až se po čase ten mastný film otře, znovu to vezmu pořádně mikrohadrou a nanesu znovu. Dělala jsem to tak už v bytě před 10 lety na jiném nerezu. Tam mi pil krev nerezový dřez. u něj jsem nikdy nepřišla na to, jak ho udělat neflekatý.
notna No jako já tam ted nemám ošahy, ale takové jakoby fleky divné, někde jsou to malé tečky, vepředu je to docela výrazné a větší. Jinak ty ošahy fakt jdou tím mikrohadrem. Na ty fleky nevím už, ty malé jsem rozleštila, ale trvalo to milion let a ty velké nevim co to je, to se tam muselo dostat nějak jak jsme z toho strhávali zbytky té folie, jestli je to nějaké lepidlo nebo fakt nějaký neodborný zásah. Taky mi rázem došlo, že se mi stejně časem zamastí ten spodek a pojedu druhé kolo:-D. Já na čistotu moc nejsem, bordel nevidim, ale tahle digestoř je prostě hrozně viditelná, i muž si toho všimnul a to je co říct. Ale s tím olejovým přípravkem je to super tip, až tohle vyřešim, dám to tam;-)
whiskas Nevyžádaná rada - ani jeden jediný vlhčený ubrousek do záchoda! Nám se tenkrát některá z pečovatelek postarala o pěknou pohromu. ![]()
Sháním pro dceru šálu, barevnou, široké pruhy nebo velké kostky, neviděly jste někde nějaké pěkné?
Prosim o radu snorchlujici rodiny, v čem nosíte výbavu na pláž? Měla bych představu nějaké sitovky nebo lehké skladne tašky, co hodím přes rameno, aby se do toho vešly čtvery ploutve, snorchly a masky a nemuselo se to nějak zásadnější sušit. Nevím, kde a co vlastně hledat. Diky!
Sweet Potato neco mel COS, jinak treba Gant, libily se mi i panske
Ještě se mi líbí tyhle chelsea, ale ty pravděpodobně zateplené nejsou vůbec co? https://www.aboutyou.cz/p/vagabond-shoemakers/chelsea-boty-kenova-7322154
Tyhle mám a zateplené nejsou
Kokoska Ta pánská má nádherné barvy, ale je malá.
Malenge vak na plavecké pomůcky (arena, speedo, tyr, teď i decathlon). Je to velký síťovaný vak přes rameno, který schne zároveň s těmi pomůckami (normálně i plavecká deska apod.).
Sweet Potato škoda. Co tady? Maji hodne barevnych variant a je velka. Ale nevim teda, ta cena za udajny kasmir je divna.
Kokoska Ty jsi zlatá, dík moc. Je to podezřelé, ale za tu cenu to asi zkusim.
Sweet Potato predpokladam spis nejakou umelinu, v M&S mivali takove mekke svetry, rikali tomu kasmilon nebo tak nejak. No, i kdyby to bylo jen na jednu zimu, tak dobry. Pokud nebudou chtit nesmyslnou cenu za dopravu.
Kokoska Dívám se na složení a je tam 80% viskóza, 20% vlna, na dotek působí jako kašmír.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.