Pinot Noir tohle matlání u těch olivových mýdel jsem taky zažila, koupila jsem si kdysi nějaká v dm nebo prostě v drogerii. Od té doby se olivovým vyhýbám. Ale jinak kupuju obyčejná mýdla kdekoliv v drogérce či dokonce v sámošce, na mytí rukou pro mě ok. Kupovala jsem i třeba Nesti Dante mýdla, hezky mi voněla, ale oproti obyč mýdlu kromě vůně nic navíc asi nebylo Nesti Dante.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nesti Dante kupuju ve velkým, vlastně ani jiný nepoužívám, voněj moc pěkně... mám je i v prádelníku.
(mladej pán, kdykoliv přijde, ječí z koupelny jestli jsem si nevšimla že je 21. století - jakože chce tekutý mýdlo, tak mám i to, ale tuhý preferuju)
Jako je to mýdlo, co jinýho nebo navíc bys chtěla? Má umejt ruce a hezky vonět, víc snad po tomto výrobku nemůžeš žádat... Aby ti při mydlení zazpívalo? ![]()
Pinot Noir Já jsem spokojená se značkou Nikko B, i tuhý šampón a kondicionér byly fajn.
barbucha zazpívat by mohlo, což o to...ale spíš jsem měla na mysli cenové srovnání no..když nedělá nic víc než obyč mýdlo ve smyslu třeba vláčnosti kůže, nevysušování a tak.
Tak já mám pocit, že vysušujou všechny. Jako pokud ti má ruce umejt i od mastnoty třeba... Za mě teda splňuje to, co po něm chci = myje a voní, takže cajk.
A mají je ve vedlejším květinářství, nemusím ani do drogerie
nehledě na to, že mi drogerkový mýdla spíš smrděj. Ještě tak Nivea jde, ale to je za mě asi všechno. A taky po ní nemám ruce jak samet, to snad nemůžeš chtít po žádným ![]()
Když už tady jedou ta mýdla a jsme v blbých dotazech - jaké používáte misky pod mýdlo?
Mám v zásobě krásná a voňavá mýdla od Almary, ale nepoužívám právě z praktických důvodů.
Já mám dvě Nesti Dante na mytí těla, nějaké Emozioni in Toscana, které voní jako šatník mojí babičky, a to černé, to má takovou unisex vůni.
Krehutka mam (asi) tuhle na umyvadle https://www.olivete.cz/keramicka-mydlenka--podlozka-pod-mydlo--obdelnikova-ul/
(obchod uz si nepamatuju) a na vane jsem mela misto misky kartacek na ruce, fungovalo to idealne:-)) akorat kvuli spolubydlicimu jsem poridila desny plastovy ovalek co dikybohu presne zapadne do prohlubne ve vane, takze je nenapadny a funkcni, asi z orionu nebo nekde z drogerie.
sprchace apod vubec nepouzivam a kdyz nekde dostanu, naliju to do pracky
Používáte tuhá mýdla na ruce? Jaká kupujete?
Nesti Dante - vozím si je z Itálie ve velkém (a v prádelníku mám jedině kosatcová a fialková).
Jsou to tedy velké a těžké cihly (což v prádelníku nevadí, ale v koupelně musí člověk dávat pozor, aby mu nespadly na nohu
).
A občas Yardley, sady v TKmaxx.
Na tuhé mýdlo bych doporučila mydlovar kdysi jsem měla a krásně vonělo. Díky za připomenutí, jdu zase vyzkoušet. Měli jich víc zajímavých.
Intenzita vůně Lushe slábne jak vysychá. Ale líbí se mi jak na chvíli dokáže provonět koupelnu..
999 slniecko
Dá se to k něčemu připodobnit.?, že to má třeba odér něco jako "houbičkovitost" v některých vůních s gardeniemi třeba.?, nebo je to víc do "živočišna"?.
hmmmm....to je iná "houbičkovost"...
....no je to chuťovo "tmavé" a výrazné...to som pomohla, čo
?
Ale čierne olivy nie sú zlý smer...alebo si predstav kvalitný ocot Balsamico a vymeň octovú časť za hubovú...
...kuju![]()
Mýdlo vyzkoušené pro děti, které nesnesou parfemaci a rozsliznutí.
Je tak tvrdé, že jsem si nějakou dobu myslela, jestli není z plastu.
To, co děti dělaly s rozteklym mýdlem, si asi umíš představit. To byly umělecké instalace...

Pinot Noir Nejradši mám mýdla z mydlárny carovnymlyn.cz, ale kvůli ceně je skoro nekupuju, jsem škrt. Vyhovuje mi to nejobyčejnější mýdlo z dm i rossmanna.
Miru ok, přidám se :-) Velmi zemitá vůně, trochu jak mokrý kůň.
...začíná se mi to líbit čím dál víc![]()
K nejakemu nakupu jsem dostala jako darek nerezove mydlo, ze pry proti pachu. Kam ja jsem ho asi dala?
viktorka_od splavu ta mýdlenka je hezká, ta by se mi líbila (radši nepíšu, že si ji koupím, protože vyměnit ty naše hnusný plastový jsem chtěla už milionkrát, ale vždycky se zaseknu na tom, že jsou potřeba tři a přece tamty nevyhodím, a škoda peněz...
)
Děkuju všem za tipy, mrknu, co mají v Rossmannovi, DM tu nemáme. Nesti Dante vypadají jako hit! Ta úplně tvrdá mýdla mi taky nevyhovují, nemám nervy se mydlit tak dlouho, o trpělivosti dětí si nedělám iluze vůbec. Musí to být prostě tak akorát!
. Kupuju obvykle Niveu, chtěla jsem vyzkoušet něco přírodnějšího, ale to olivové byl teda fail děsnej.
Len měla skvelej i balzam na pusu, Akorat v papirovym obalu, kterej moc nedával valeni po kapsách
Pinot Noir tech nesti Dante maj milion v zahradnictví v libeznicich, kdybyste měli cestu, mne přijdou moc velký
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.