Mha jsem to tak nějak tušila, díky moc!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity s ubytováním neporadím, my tam byli na otočku.
Jen jsem se ještě pro jistotu divala, do kdy ty trhy vůbec jsou. U nás končí před Štědrým dnem.
Norimberk
Do 30.12.
Bohužel jen do 23.12.
Taky do 23.12.
My vyrážíme zítra, spíš jsem myslela, kde je to večer lepší.
Bookla jsem nějaký hotel v Norimberku a rovnou bezdětné využiji příležitosti a půjdeme se podívat také na to kongresové centrum NSDA.
Ja docela ziram, asi neznam nikoho, kdo pouziva tuhe mydlo.
Tak to jsi tady prakticky v menšině, jak vidíš!
Já používám jen na ruce (RoSa souhlas, ráno po natření makeupem jinak nelze), ale třeba takovej milostpán nesnáší a nepoužívá sprcháče, takže si to tuhý mýdlo bere i do vany - nechá ho vždycky ležet na rantlu a já ho (teda to mýdlo
) pokaždý musím po tý vaně hledat a honit, pokaždý sklouzne, přičemž mě berou všichni čerti ![]()
barbuchapodobne ako Kokoska nepoznám v mojom okolí ľudí, kt. používajú tuhé mydla. Očividne odlišné bubliny.
barbucha a presne proto nesnasim tuhe mydlo. Klouze to, druhej to necha mimo misku a jeste to lezi v louzi vody, br. Navic mame umyvadla i na wc a tam nechat lezet mydlo mi prijde uplne blby.
dorota moje mamka teda tuhe pouzivala a kdyz jsme tam prijeli s vnukem, byl tim uplne fascinovany. Porad si chtel myt ruce jen tim tuhym, i kdyz tekute tam bylo taky.
barbucha připojuju se ke kokosce, mě by ani nenapadlo tuhá mýdla používat, nějak mi to není sympatický. Když nějaký dostanu, maže do prádelníku ![]()
Umyvadlo umývám denně, koukám, že bych mohla mít i to uhelný mejdlo! ![]()
Mně už před časem začalo vadit, že tekutá mýdla mají složení čtyřikrát tak dlouhá, než tuhá, a taky že z každého zůstane plastová piksla, zatímco tuhé je v papírové krabičce. Na chození do bezobalových obchodů nemám morál.
CatherinneNo já myslím, že tekutá mýdla byla právě vymyšlena pro ty veřejné umývárny. V domácnosti mi začala vadit výraznější neekologičnost.
Kokoska ja bych tuha nejradsi pouzivala, prijde mi to vic ekologicke, ale syn pak s nimi blbne, je to omatlane vsude a kostka mizi neuveritelnou rychlosti.
Pinot Noir nejhorsi je, ze dite ted dostalo v ramci "osvetove" kampane Dettol s davkovacem. Davkuje to zbytecne velke mnozstvi mydla a neda se to doplnovat, jen kupovat novou kapsli
strasny!

Do statistiky, v koupelně máme mýdlo tuhé, jedno na umyvadle a jiné u vany (používá muž, já se sprchuju jen čistou vodou - sprchové gely nevedeme vůbec, pro mě je to podobně zbytečná věc jako třeba aviváž), v kuchyni u dřezu máme tekuté právě kvůli manipulaci a hygieně.
Kdyby se dělala anketa, kde všude po bytě má člověk krémy na ruce a balzámy na rty, napočítala bych asi pět stanovišť ![]()
Lamicka všechny ty dávkovače dávají moc mýdla. My máme kvůli dětem nějaký z Lidlu a stačila by tak půlka.
Já mám po tuhých mýdlech hrozně suché ruce, nevím čím to je, protože mi právě ta tekutá přijdou jako větší sajrajt.
geekygirl takze se to dá hacknout, jo?
to zkusím. Díky za tip na mýdlo.
geekygirl to mydlo vypada fajn, ja postupne vyrazuju z domacnosti vsechny prevonene veci. Ted mi mamka privezla tablety do mycky, ze je koupila vyhodne, ta vune je silene silna. Uz jsem si uplne odvykla.
Lamicka Když píšeš o tabletách do myčky, máš vyzkoušené nějaké bez parfemace? Mně se teď povedlo koupit nějaké v DM, ale neumyjí všechno, takže je stejně střídám s jinými, které jsou ale na můj vkus hodně parfemované. Někde na IG jsou viděla úplně normální tablety, jaké používám, jenom vyloženě bez parfemace, ale bylo to v USA, tady zřejmě nejsou.
Myrtila já používám ty dm ekologické, vůni necítím. Ale nekamarádí se s ekoprogramem mojí myčky, nerozpustí se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.