711990 my to měli doma, takze mechanismus mi byl znám
sitka byla na chalupě a byl to fakt ekl
viktorka_od splavu nam na vane drevenej kartáček taky zplesnivel
711990 my to měli doma, takze mechanismus mi byl znám
sitka byla na chalupě a byl to fakt ekl
viktorka_od splavu nam na vane drevenej kartáček taky zplesnivel
Potrefenáhusa :-))
hlavne ten kartacek mas doma tak jako tak, pokud na nej polozim mydlo, neshanim uz zadnou treti vec. no ale je to asi tezke na pochopeni, tak jsem to musela nahradit:-P
viktorka_od splavu já mám kartáček běžně uklizenej a skoro ho nepoužívám a hlavně mám jeden, umyvadla tři, s vanou čtyři
Potrefenáhusa aha tak my ho pouzivame (nekolikrat) denne
viktorka_od splavu já ho použila třeba predloni v létě na ruce ze zahrady? ![]()
Potrefenáhusa já si teda život bez kartáčku na ruce neumím představit. Používám ho taky několikrát denně.
Co se týče kartáčku, hlásím se do týmu k Potrefenáhusa
Lamicka Jooo, bavilo mne mýdlo na ty bodlinky napichovat. Vždycky mi za to vynadali.
Síťka byla ve školce, škole, institucích...
PotrefenáhusaJá si ho musela koupit, když jsme se stěhovali abych měla cim čistit ten stavební bordel:D
Nemáte někdo tip na hydratační rtěnku? Chci ji koupit mámě, ona ji teda použije tak 4x do měsíce, ale chci, aby jí byla příjemná. Díky
999 mně přijdou hydratující Mac (mám z řady, kde je odstín she sheer) a EL. Až minulý týden zjistila, že je to stejná firma.
Lamicka Díky. Že je to stejná firma jsem taky nevěděla.
999 Výtečné rtěnky dělá Guerlain, dobře drží a jsou na rtech příjemné. Jsem na to velice háklivá, mám prozkoušeno ledacos. Krémová rtěnka se samozřejmě na skleničku obtiskne, ale rty vypadají pořád dobře.
Jitka77 Díky :-)
Myslim, ze som tu zachytila odporucania na dlhe paperove bundy z Arket? Ako sedia velkostne a na dlzku (mam 164)? Dik.
Nemáte náhodou někdo letošní kalendář pro Světlušku? Měl by být od Elišky Podzimkové a zajímalo by mě, jestli tam náhodou není obrázek hnědého psa s helmou a křídly ![]()
999 Guerlain potvrzuju, mamce kupuju tu KissKiss
Potvrzuju KissKiss Guerlain - už nekupuju jinou (nepotřebuju celodenní výdrž, ale právě hydrataci).
Prosim, kde koupit v Praze vyborna vosi hnizda? Delat je nechci, pak mi to tolik nechutna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.