Když jsem vypla v pět odpoledne myčku, můžu ji zítra večer jen tak, jak je v návodu zase zapnout? Bude ten program pokračovat?
( byla vyplá vzhledem k nefungujícímu odpadu)
Když jsem vypla v pět odpoledne myčku, můžu ji zítra večer jen tak, jak je v návodu zase zapnout? Bude ten program pokračovat?
( byla vyplá vzhledem k nefungujícímu odpadu)
999 Mně doporučila kamarádka Elizabeth Arden, mám přesně tuhle a jsem dost spokojená (na suché rty hodně trpím a zdá se mi fakt zvlčující). I tento konkrétní odstín (smoky plum) je myslím dost dobrý a sluší každému, na takové všednodenní nošení.
Ale tu Guerlain teda zkusím příště. :-)
Garfie Díky, podívám se na ni.

Není prosím v textu chyba? V tom dopise, čtvrtý řádek od spoda, nechybí vazba there is...?
Next to The girls toilets is the gym...
Díky
vanilka vanilková ja bych rekla ze ten text prave ukazuje, ze je to bud "next to the toilets there is A gym/ next to the toilets is THE gym.
vanilka vanilková nechybí..kam bys ji dala? Vazba there is se používá, pokud hovoříme o něčem neurčitém, a pojí se tedy s neurčitým členem, nikdy ne s určitým.
Typový příklad: Pes je na zahradě /dotaz na konkrétního psa oproti Na zahradě je nějaký pes/kde se tam vzal.
The dog is in the garden vs There is a dog in the garden.
SunEclipse Já bych právě dala: Next to The toilets there is a gym. Bez toho there to nejde, protože podmět (tělocvična) musí být v aj před přísudkem (je). Nebo ne? V čj je to samozřejmě jedno, ale v aj si myslím, je to pevně dané. Ale nevím, je to z učebnice aj...
vanilka vanilková precetla jsem si to znova a trenuje se tam jeste dalsi vec. Zmineni poprve vs. podruhe. Takze poprve se zminily vsechny ty mista s neurcitym clenem a v druhem odstavci trenujes tu vazbu s urcitym clenem, protoze uz jakoby vis, o jake telocvicne, laborce a zachodech mluvis. Proto clen urcity (a tim padem vazba bez "there is")
711990 Ty členy jo, ale v aj musí být podle mě první podnět, pak přísudek.
Taky nejde říct: On The table is a book. Mají pak stůl za podmět. Stůl je kniha...
A to je podle mě špatně i tady.
SunEclipse Pak by ale mělo být: The gym is next to The toilets.
Pak ano, slovosled je ok a je to bez there...
711990 SunEclipse Už jsem si to vygooglila, je to podle mě opravdu špatně. Na helpforenglish je tahle verze vyloučená. Díky za diskusi. 
Prosím, potřebuju poradit :-). Vymyslela jsem dárek pro jednoho nadšeného kuchaře a koupila mu bednu klasických skleněných kořenek a k tomu všechno možné koření ze světových kuchyní. A můj manžel na to kouká a říká mi, hele, když to tam nasype, tak u některých exotických pak nepozná, co tam má. Takže nutně potebuju štítky, našla jsem černé s bílou fixou, to by se mi docela líbilo. Ale jsou to samé neznámé weby, tak nevím, jestli to dorazí. Kam byste pro to šli do kamenné prodejny v Praze? Díky
999 do actionu nebo Orionu, tam to mají skoro stoprocentně
Evaeva Díky, neznám, zjistím, kde to je :-).
999 černé štítky mají v Orionu a bílou akrylovou fixu koupíš běžně v papírnictví. Od dob kamínkové mánie už mají posca nebo pilot pintor skoro všude.
žluťásek Děkuju, už jsem si zjistila, že Orion je ve Stromovce, to budu mít tento týden při cestě.
999 ve stromovce je naproti Lidlu papírnictví, kde ty akrylové fixy mají určitě. Případně v dm teď mají křídové, bílé i metalické barevné
žluťásek Moc děkuju :-). Já jsem tak ráda, že tu Parfumanii mám, už jsem letos nakoupila tolik dárků na základě zdejších rad
.
geekygirl puvodne jsem si koupila S. Merim 175 a jsem stihla. Sedi jako ulity. A pak v nejake absolutni sleve jeste khaki( hlavne kvuli barve) a ten je M. Je trosicku overize, ale delsi, mam ho do dolni tretiny lytek, ma trosku delsi rukavy, ale mam ho radeji nez ten S. Jestli meris 164 cm a jsi stihla urcite xs
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.