Sweet Potato označíš to slovo, nahoře v liště klikneš na "vložit" a pak "odkaz" (Thunderbird)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa díky, jo zateplený baloňák by byl ideál
Sweet Potato na mobilu pres nejakou QRcode apku, pres pocitac pak treba tady
RoSa To asi v telefonu neudělám, v tom bude zakopán pes.
Zavisi od klienta, v Outlooku je potřeba klidnout levým tlačítkem na ten odkaz, co se ti vytvoří a dát upravit odkaz nebo tak něco.
Pokud na papír, tak ty zkracovace.
Sweet Potato mně pro druhou stranu přijde ideál ten QR kód, nemusíš nic přepisovat, jen vyfotíš.
Klidně mi to pošli a já ti to udělám, je to hnedka.
Moc děkuju všem za rady, vyrobila jsem qr kód.
geekygirl podle me nemusis nic vrstvit. Je fakt teply. Kdyz budes mit vic vrstev, upeces se. Je teda pravda ze ten volnejsi me bavi vic, ale je to fakt hodne hmoty. Jeste jsem je pomerila na delku. Od ramene esko meri 115 a emko skoro 120.
Ked ja som strasne zimomrava
, mne je zima skoro stale, hlavne ked clovek len tak postava. Momentalne je este relativne teplo, ale zima este len zacala.
nemáte prosím někdo zkušenost s lednicí, která má dvířka z materiálu obsidian? Myslím co se týká náročnosti údržby, zda jsou vidět otisky prstů apod.
příklad lednice
ještě dám dotaz do domácích spotřebičů
Díky moc
Rychlý dotaz- nevíte, kde se dá v Praze koupit ruby čokoláda? Jen tabulka bez oříšků, či dalších příchutí?? Ideálně okolo Anděla... díky moc předem za tipy.
Prosím vás, potřebovala bych poradit s aplikací od Zásilkovny. Stáhla jsem si, abych mohla poslat balík, ale nepodařilo se mi za to poslání zaplatit, psalo mi to, že připojení není důvěryhodné. No a dneska mi měl přijít balík na zásilkovnu, tak jsem si ho v té aplikaci hledala, a on už byl k vyzvednutí, ale i když mám zapnuté všechny notifikace, tak mi to ta appka nedala nějak vědět. To takhle nefunguje normálně?
Myrtila mně apka funguje dobře ![]()
Evaeva A jde ti s ní platit za odeslání?Mě už napadá jenom to smazat a zkusit nainstalovat znova. S tím balíkem, co jsem potřebovala poslat, jsem šla nakonec na poštu.
marieu v lidlu mivaji, jinak kupuju ve zdrave vyzive. Kdyby ti nikdo neporadil nic okolo Andela
Myrtilamě to normálně funguje. Dělá to to na WiFi i na datech?
continuity Byla jsem v tu chvíli jenom na datech, řešila jsem něco venku za pochodu.
continuity Já tomu právě moc nerozumím, jestli mi ta platba neprošla kvůli datovém připojení, nebo to zatrhla banka?
Data by měli být v pohodě. Máš tam zadané telefonní číslo a email?
kdo ti napsal tu hlášku, zasilkovna nebo banka?
Musíš platbu normálně potvrdit pres 3D secure.
Myrtila to už jsem popravdě dlouho nedělala
continuity To kdybych věděla, kdo mi to napsal. Byl to neklikatelný nápis, co se objevil jenom na chvilku přes tu aplikaci, a vrátilo mě to zpět před zadání karty. Zkusila jsem to 3x, právě jestli se nedostanu k nějakým dalším informacím, co je vlastně špatně, nejdřív jsem myslela, že jsem zadala chybně číslo karty, ale byla správně.
Evaeva No, právě teď taky asi nebudu v nejbližší době nic posílat. Tak to nemám jak vyzkoušet, jestli to odesílání půjde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.