Catherinne Naše to tak má.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím o radu asi hlavně continuity
I kohokoli jiného, samozřejmě.
Když chci někomu poslat odkaz na web, je nějaká možnost, jak zakamuflovat adresu, aby (kvůli překvapení), nebylo hned jasné, co to bude?
Jasně, třeba přes nějaký zkracovač, jako je https://bitly.com/
Sweet Potato díky, nechala jsem to zbaběle na muže, ať ji zapne až dorazí z práce. A všechno klaplo, je umyto, voda nikde neteče. Týden budu nervózní, aby někde něco...
Annegret Dik za odpoved. Normalne nosim s, ale zaroven vrstvim svetre, tak neviem, ci xs nebude moc tesne. ![]()
Sweet Potato přes co to budeš posílat?
Emailem? Tam můžeš udělat úplně to stejné, jako tady. Tedy upravit text nad odkazem.
Sháním zimní kabát, spacák, ale neprošívaný. Dlouhy, min. pod kolena. Máte prosím tipy? A jak se mu říká aj? Mě hrozně nebaví sjíždět jakékoliv eshopy,takže jsem dost omezená, co se názvu týká. Ne černý.
geekygirl podle me nemusis nic vrstvit. Je fakt teply. Kdyz budes mit vic vrstev, upeces se. Je teda pravda ze ten volnejsi me bavi vic, ale je to fakt hodne hmoty. Jeste jsem je pomerila na delku. Od ramene esko meri 115 a emko skoro 120.
continuity Fakt?! To jsem netušila, vyzkouším.
dzizisketa Díky, prozkoumám.
Radši bych to dostala na papír, než do emailu.
Spacák, to znamená vyfutrovanej? Neprošívanej - hladkej? To sis vzpomněla brzo
a ještě k tomu ne černej... a dlouhej... ![]()
Něco takovýho? Samozřejmě ten černej je... dřív jsem jich viděla víc, podobnejch a i v jinejch barvách, ale teď jsou asi všechny pryč, to bude těžkej úkol!
Jestli chceš něco barevnýho neprošívanýho, tak si pořiď plyšák, ten bys nechtěla? Ty mají od klasický béžový až třeba po růžovou ![]()
barbucha Dík - hele, já ho hledám každej rok :-), není to nic, co bych nutně mít musela, ale chci ho. Přesně, futrovanej, ale neprošívanej. Ten, cos poslala, je přesně ono. Plyšáky ne, ne, ne.
Tak hledej, šmudlo
Já teda nic jinýho než asi dva - a jen černý - nenašla. Letos jsem dokonce takovej měla jeden objednanej v bílý/krémový, buď z Arketu, Other Stories nebo tak, už nevim (teď už je nemaj)... ale vrátila jsem ho protože byl tuhej jak prkno, pozor na to! Vono jak to neni péřový tak kdoví co tam dávaj... a mám jeden podobnej béžovej z Arketu neprošívanej už asi dva roky, ale ten je péřovej a tak teplej že ho unosím leda bych jela na Špicberky ![]()
Plyšáky jsou legrační ![]()
barbucha já nechci být ve svém věku legrační ![]()
![]()
stes no dyk v nákupním vláknu pecka myslím koupila přesně to, co hledáš
mitford sister jo, já vím
...ale v černé, což přesně nehledám
Sweet Potato odkaz na papiru? Aby ho obdarovany musel prepisovat? To mu z toho udelej QRkod, ne? ![]()
mitford sister vypadají moc dobře, díky
stes Arket měl vloni pěkný péřový bundy neprošívaný, byly v černý a bílý, tu černou mám a je v ní jak v peřině! tak jedině hledat, jestli se někde nevynoří, třeba ZL... a taky by se ti mohl hodit zateplenej baloňák, mám takovej z Weekday, vypadá zvenčí jak trenčkot, ale je teplej jak péřová bunda
SunEclipse Šiš a to se dělá jak?!
continuity Nepřišla jsem na to, jak to v tom mailu udělat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.