Když blbě vidím do dálky a potřebuju brýle, musím k očnímu nebo stačí optik?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr optik
Změří té i optometrista, ale v jistém věku už je rozumné si občas na to oční zajít.
Pokud máš tu vadu nově, zašla bych na oční, pokud máš dojem, že se ti zhoršila výrazně, zašla bych na oční. Pokud vidíš stále +/- stejně a jen to chceš přeměřit, tak stačí optika.
viktorka_od splavu continuity Dík. Já už jsem brýle na dálku měla, pak jsem je ztratila a po porodech se mi zrak zlepšil. No a teď se zase začíná trochu zhoršovat. Chci je hlavně do auta.
brrr k ocnimu je potreba akorat ve vyssim veku jednou za cas zkontrolovat nitroocni tlak, jinak zdravi k doktorovi nemusi
(nejsou tam zadne preventivky) a od brejli jsou fakt v tech optikach i lepsi
brrr v optice mi optometrista změřil zrak výrazně pečlivěji než oční lékař, celkem dost hodnot změnil a vidím mnohem lépe. Měl na to čas a taky vidinu vysokého výdělku
oční lékař je hlavně na ty vady...
brrr na ocni chodim kvuli kontrole, jestli jsou oci zdrave - ocni tlak, pozadi, jestli se nelihne zakal, tata mel vadu, ktera muze byt dedicna, tak taky jestli se neco nedeje v tom smeru. Na bryle je fakt lepsi optik.
Já nechci plašit, ale teď sousedce mladší než já, našli něco s očima, že to bylo na dost akutní operaci v horizontu měsíců.
Akorát začla hůř vidět. Zelený zákal není jediná nemoc, která se může vyskytnout.
brrr Souhlasím s continuity jednou za čas bych k tomu očnímu lékaři zašla, ač na změření stačí a je lepší optik.
viktorka_od splavu Mohučanka Kokoska Garfie Dík všem, už jsem objednaná k optikovi.
Kdo se vyzná v koních - jak byste hodnotily tohoto fešáka? (Obal metalového alba, nelekněte se.) Jde mi o to, jestli je z postoje a výrazu patrná spíš pohoda, nebo stres. Mně se totiž zdá, že si to zvíře focení moc neužívá.
Jitka77 tak kůň není úplně relax, to by žral nebo vypadal víc nedekorativně....ale žádná újma se mu asi neděje. Proč se ptáš? Pravděpodobně koně něj postavili a mimo záběr na něj mluvili, aby byl v pozoru. Velká pravděpodobnost, že chlap s tím verkem je tam dodelanej v počítači
mitford sister Zdál se mi právě trochu moc v pozoru. Je krásný, ale já se neumím kochat, když mám dojem, že u toho někdo trpí.
Jitka77 mě se nezdá, že by nějak trpěl ![]()
Jitka77 v pozoru neznamená, že se mu něco děje. Mohou na něj mimo záběr mlaskat nebo mávat mrkví:) tímhle bych se zrovna netrapila....
Jitka77 urcite netrpi, ale jak pise predrecnice, ty pohodlne pozy nejsou fotogenicke. predstavuj si, ze mu tam ukazuji kobylu;-)
Mulen mitford sister viktorka_od splavu Díky, uklidnily jste mě!
viktorka_od splavu je taky dobre znameni, ze ma usi nahoru?
Kokoska urcite
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.