viktorka_od splavu moje znalosti o konich pochazeji vyhradne od Dicka Francise ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska tak to toho vis docela dost!![]()
viktorka_od splavu ze ke koni neni dobry chodit zezadu a kdyz klopi usi a kouli ocima, neni radno se priblizovat vubec ![]()
Tady se ví všechno, tak se zkusím zeptat. V poslední době jsem dvakrát na někom viděla pěknou dlouhou zimní bundu/kabát, ale nerozpoznala jsem značku, viditelně bylo jen logo té značky, na paži, ve tvaru černého erbu, vyplněného černými a nějakými lesklými kamínky, které nejspíš tvořily název nebo zkratku té značky, ale nebyla jsem schopná to na dálku přečíst a bylo mi blbé dotyčnou oslovit a zeptat se. Nepoznává v tom někdo svou bundu nebo tu značku? Nutně bych totiž jednu z těch bund, co jsem viděla, potřebovala ![]()
Mermaid Blauer? Bogner? Wellensteyn?
RoSa Wellensteyn ne, ten znám, kouknu na ty ostatní
RoSa Je to ten Blauer! Díky moc
Tak jestli se tu ví všechno, já viděla v německém obchodě nějakou pánskou sportovní mikinu a měla jako logo postavičku soba (nebo losa). Já ledacos vygůglím, ale tohle se mi nepodařilo.
Marbuša to uz mi tu poradily minule, to je Abercrombie & Fitch
baltik ježiš dík, tak to jsem tu asi zrovna měla absenci ![]()
Máte tu někdo zkušenost, jak nakládají drobní obchodníci s tržbou, především s mincemi? Nemůžu o tom nic rozumného najít, jak to denně řeší...ne že bych byla najednou obchodník, ale nahromadila se nám doma celkem slušná kupa různých mincí a zjistila jsem, že je vlastně nijak rozumně nemůžu vkládat na účet. Jako je možný je roztřídit a se stovkou kusů najít někde pobočku mojí banky s pokladnou, což už je taky jen někde ty pokladny..mincomaty jsou zrušený, tak prostě nevím. Ale obchodníci to přece musí nějak rozumně denně řešit...A eura už vůbec u nás nejde nijak vložit, ani na pokladně banky na vlastní eurový účet.
Lenka22ČSOB to někde umi
https://www.csob.cz/v-obraze/blog/clanky/jak-vlozit-mince-na-ucet
Lenka22 když vysypu mince z prasátka, roztřídím je a zanesu do místní sámošky. Většinou jim mince bodnou.
Lenka22jinak řeším st jiný problém a za cast jsem nakoupila jizdenky na MHD (můj muž většinou na dojíždění nepotřebuje litacku) a zbytek nasypala do kasičky na psy. Paní byla úplně nadšená.
Lenka22 Vkládají na účet přes pokladnu v bance.
Lenka22 Já teda z obchodu znám spíš nedostatek mincí a jsem vděčná, když přijde po neděli kostelník a dovalí tu ofěru z neděle. :D No a když je nadbytek, tak to strčím velkoskladu, nebo zajdu vedle do obchodů, jestli nepotřebují. Teď mám avizo, že bude ples a potřebují hodně drobných, tak schovávám.
Lenka22 ja teda na prodejne mam minci budto malo nebo tak akorat, nikd ne moc :)
doma se mi to delo u drobaku z EUR, jednou se mi podarilo to vymenit v bance na Slovensku, ale podruhe uz vubec nikde, takze je nakonec vyhodil manzel do popelnice na kovy v zachvatu rozcileni
Lenka22 Vkládají na účet přes pokladnu v bance.
já jsem se právě všude dočetla, že do 100 ks mincí jedné nominální hodnoty...to se mi nezdá jako řešení pro obchodníka.
baltik s těma eurama je to úplně na nic....máme aspoň dvoukilovku drobných eurových mincí a právě manžel taky říkal, že to prostě vyhodíme. Nebo dáme do sběru :-) Přijde mi to na hlavu, ale fakt u nás s tím nic nejde pořídit.
Mermaid Ale podívej se i na ty Khujo kabáty, viděla jsem, že snad budou na Zalandu lounge v akci. Co jsem ted viděla pěkný buřtokabát, vyklubovalo se z toho vždy tu khujo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.