Nemáte prosím někdo osobní zkušenost s braním Neurolu? Napsala mi ho lékařka minulý týden, ale ještě jsem ho nepotřebovala. Ovšem, dneska jsem začala řešit pracovní záležitosti a nějak to nezvládám. Mám X mailů, úkolů, které mám zpracovat (ASAP, jak jinak
) a nejsem schopná se soustředit, protože hlavou mi víří zcela jiné myšlenky. Nejsem si jista, jestli mi Neurol pomůže se uklidnit a soustředit se na zadané úkoly, nebo mě jen utlumí, ve smyslu, že se mi bude chtít pořád spát. Se spaním problém nemám, nejraději bych spala pořád. Díky :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas no já nevím. Pokud můžeš spát, tak spi, očividně to potřebuješ a vlastně je to dobře.
Chápu, že na volné noze je to složité, ale nemůžeš některé věci na pár dni odsunout? Myslím,že tvoji situaci každý pochopí a pár dní zpoždění ještě nikoho nezabilo.
Mám ČSOB a do vkladomatu vkladam bankovky a mince bez poplatku. A na Slovensku už 1 a 2 centovky sa nepoužívajú, zaokruhluje sa nadol alebo nahor na 5 centy.
continuity Odsun zadání mám, do konce příštího týdne. O.k., jenže se na to samozřejmě musím připravit. A to, že nejsem schopná se soustředit, raději nikomu vykládat nebudu. Už takto si připadám neschopná. Ani tátovi jsem nedokázala v poslední chvíli pomoci, jsem asi fakt vadnej kus.
whiskasjá si myslím, že víc než Neurol by to pomohlo to probrat s nejakým odborníkem na duši.
Opravdu, pokud si po smrti rodiče mimo, nesoustredena, spavá nebo naopak spát nejde a pod, klidně v řádu týdnů, není to neschopnost, ale zcela fyziologická reakce na prožitý stres. Má to tak většina lidí a proto ti píšu, že to taky většina pochopí.
whiskas nech toho sebeobvinovani! Delalas cos mohla a chtelas udelat i nemozne, dalas v sazku vztah a osobni zivot, co bys chtela vic? Doktori taky asi pomoct nemohli, jak vidis.
Kokoska No jo, já vím, nechci se tady sebemrskat (táta tento postoj naprosto nesnášel). To byla jen ta z těch "slabších" chvilek. Omlouvám se. Budu se snažit a vzpamatuji se. Takovou situaci denně prožívá X lidí a nekňouraj.
continuity Dám si klidový víkend, pořádně se vyspím a určitě to bude lepší. A ohledně pracovních záležitostí, máš pravdu, svět se nezboří. Díky :-).
whiskas nechces vazne zvazit odbornou pomoc? To neni zadna hanba. Treba by ti klasicka antidepresiva opravdu pomohla. Neurol neni reseni...
whiskas krátkodobé pomůže,uklidniš se. Nemyslím si,že by sis vypěstovat návyk po pár kouscích a rozhodně se ti uleví. Osobní zkušenost,no. Držím ti palce ![]()
whiskas jen abys zas nenajela na druhy extrem "nic se nedeje, vsechno vydrzim." Stalo se, ne tvoji vinou, mas pravo byt smutna a rozhozena, chce to cas.
Jos Myslím, že to zvládnu. Jen se potřebuju pořádně vyspat a uklidnit se. Zvládli to ostatní, zvládnu to taky :-). Ještě budu řešit X věcí, tak na to musím být v pohodě.
stes Díky! Osobní zkušenost je vždy lepší než příbalový leták :-).
Kokoska Já vím ... Děkuju
, už dám pokoj.
whiskas začni půlkou
whiskas když umřela babička, šly jsme s mámou na terapii obě. někdy se hodí mít vhled do situace od někoho jinýho
A na Slovensku už 1 a 2 centovky sa nepoužívajú, zaokruhluje sa nadol alebo nahor na 5 centy.
omyl, vsetky mince sa normálne používajú, len sa suma pri platení v hotovosti zaokrúhľuje. mince su platné a každý obchod je povinný ich zobrať. Len niektoré obchody si to chcú zjednodušiť, ale stale je to platné platidlo.
Janulik03 Mne sa stalo, že mi odmietli 1- a 2-centové mince zobrať. Už si nepamätám, či to bolo v nejakom menšom obchode alebo pri platení na verejnom WC.
whiskas viem, ze aj prácu potrebuješ riešiť, ale buď na seba fakt opatrná. Ja som po dvoch mesiasoch po úmrtí mamy, skoncila v nemocnici s prasknutým žalúdočným vredom. Daj si cas, máš toho teraz vela. S liekmi neviem ako, skor fakt odbornik ti poradí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.