Lenka22 U nás to doporučuje asi konkrétně jen jeden doktor a ten doporučuje od Biominu. Buď samotný nebo mají i tu kombinaci s D vitamínem.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já beru 35 kapek Vigantolu týdně a doktorka doporučila jíst ho s jídlem, ve kterém je tuk, ale příliš nezapíjet tekutinou. Takže místo mléka bych spíš doporučila chleba s máslem. ![]()
Malvin Dík, mají i psí verzi, tak jsem objednala.
Dík i ostatním, sodu jsem zkusila, působila přes noc, trošku to pomohlo...
Ale pro strýčka zkusím i chemii.
Edit: ještě dodám, že takřka po celém gauči jsou deky, na lenošce v části vyčleněné pro psa je psí deka, jinde (protože jinak mě to kouše) je moje deka a jen na kousku je vynecháno... A kam myslíte, že ten mamlas nablil?
barbucha Tak všude je normální maskovat vošklivý, jen v čr se maskuje nový, aby to nebylo brzo vošklivý. Ale znám to z rodiny taky, né že né.
My jsme v novém (starém) bytě sundavali lino, který tam původní majitelé dali na nové parkety, aby je nepoškrábal pes. Ale parkety vydržely v celkem dobrým stavu, to zas jo.![]()
žluťásek a nefunguje takhle Pinterest?
Pinot Noir To mléko je kvůli vitamínu K, je spíš v tučném mléku, ale stejně ne v každém, pak tuším zelí. No a ten tuk sám o sobě, že jsou to vitamíny rozpustné v tucích. Tak tím tučným mlékem je šance, že máš oboje.
Aranel
ten by jistě šel taky ![]()
Lenka22 vit. K se da taky predepsat jako lek, jmenuje se to Kanavit.
Renusatko aha, díky. Já to mám předepsané z endokrinologie, tam asi K neřeší. ![]()
Protože tady se ví všechno ... potřebuju pověsit obrazy na vernisáž. V plánu je navrtat do stropu listy na závěsy a za ty háčky uvazat - a teď co, aby to ty obrazy udrželo? Vlasec asi i ten nejsilnější se bojím, ze nevydrží. Ale zase chci, aby to bylo "neviditelné". Nějaké napady nebo ještě lepe zkušenosti
?
Lenka22 Ten Vigantolvit má v sobě i K (a vápník), jen je tam myslím déčka trochu míň (ale pořád víc, než je doporučenná denní dávka), tak si to musíš případně upravit. Třeba by ti doktor předepsal rovnou ten?
MP Meri V rybářských potřebách ten nejsilnější vlasec na největší rybu, kupovala jsem na 100kg.
Pinot Noir Jsem vyčetla, že D a K by měly působit synergicky, navzájem se při vstřebávání podporují.Proto se mají brát dohromady + ta rozpustnost v tucích.
Garfieuž mám recept, ale píšu si ho pro příště.
711990 kanavit taky zapisuju
.Renusatko mrknu na to K od Biominu.
MP Meri já tohle řešila do práce a kupovala na internetu v nějakým obchodě, co se na to specializuje. Brala jsem nylonový a kovový lanko a pak takový secvakávače.
Jimik Moc díky, sice mě to stálo asi pětinásobek původně plánovaného, ale budeme mít garantovanou nosnost 50 kg/metr. Je pravda, že moje původní řešení bylo dost fórový ![]()
Samantha my mame v celem dome dlazbu/lino a jen v obyvaku pruh koberce a pes tam neomylne zamiri, kdykoliv je mu spatne, nikdy se nepoblil jinde nez na koberec...
MP Meri Ráda jsem pomohla. Ono i to zavěšení při prezentaci přispívá k celkovému dojmu.
baltik to je stará známá teorie, to už se tu zkoumalo: na koberci to míň cáká ![]()
RoSa aaahaa :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.