baltik kočky naprosto stejně, protože správně vyblitá myš nebo granule do vysokého koberce je daleko větší legrace ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tady se člověk opravdu dozví všechno...i to, co vědět vůbec nechtěl![]()
Mha promiň... Oni to moc často nedelaj a zdravý kočičí blitíčko, když to uklidíš včas, nenechává žádný zásadní stopy. Ostatně, tu myš klidně sežerou i napodruhý. To si taky nechtěla vedet?
Hele, já strašim, ale za čtyři roky toho není tak moc. Párkrát, kus myši, tráva, granule po půstu. Čím víc jsou polovenkovní, tím víc ctí čistotu bytu, po myších vraždách zůstávají teď jen stopy na linu.
andulka01 ty úplně domácí myši netahají... ale zase blejí do postele, když jsou (dle nich) dlouho sami ![]()
Sakryš, běžte s tím do domácích mazlíčků. ![]()
Já myslím, ze krom vigantolu, kterej je schvalenej jako lek, a proto na předpis, nic jinyho není, ze ty ostatní jsou "jen" potravinový doplnky bez garantovanyho mnozstvi vit.D - aspoň když jsem to zkoumala u toho D pro mimina, protože vigantol dělal našim oběma dětem opravdu strašlivý věci (i když to pediatři popiraj, přitom je to i v pribalovym letáku), ale třeba zrovna ta terezie, kterou se vigantol nahrazuje, v dtestu vůbec neobsahovala to deklarovany mnozstvi
Potrefenáhusa ja mám od alergologicky odporuceny Devit Direct, mam vit D pod normu.
Nemate nekdo tip na nejakou zajimavou kucharku pro vegetariany? Krome Ottolenghiho, ty znam. Nemusi byt jenom cesky. Dekuji za pripadne tipy.
Ani tohle. ![]()
Černá kočka Slovegan, jsou ještě další dvě. Neteř veganka je má v oblibě. Já mám tu první, vařím z ni , ale ne často. Nemám moc rada vegan jídla, která napodobují klasiku. Ale to je asi tím, ze tu klasiku jim v původní verzi ráda. https://www.martinus.cz/1168559-slovegan/kniha?gbraid=0AAAAACyE-_mGp1roNfKLFUTZsuciaBW-k&gclid=CjwKCAiA8YyuBhBSEiwA5R3-Eyccrh7nNJ6VHzyirTW8YQ04BxO55v6pNm-hkOOhUUSfhvOCOblUARoCyacQAvD_BwE
Radeji mám tuto -little-green-kitchen-
Černá kočka mám doma
Vegetarisch! Das Goldene von GU
Černá kočka stránky veganotic asi znáš? Jinak na insta je fitgreenmind a ts ma zajímavý vegan věci..
Taková blbost. Nevybavujete si takové krátké kreslené příběhy, tuším to byla zvířátka/plyšáci? Vzdy zemřeli nějakou blbou smrtí. Hodně krve. Hrozně jsme se tomu smáli na jedné vesnické zábavě před lety, pouštěli to tam na plátno. Nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenovalo.
tv Happy Tree Friends
SunEclipse jooo, to je ono, díky moc!![]()
Prosím slyšely jste někdy slovní spojení - koláč s povidlím -? Dcera to má v úkolu, tak nevím jestli to není chyták, já to v životě neslyšela, jen s povidly. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.