Karja tady na sídlišti to není jak v Dejvicích
Naše děti dostávají výbavu od MČ, ale půlka věcí je prý na nic, takže nákupy nás neminou.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva hele my jsme kupovali v Agatine světě. Já jsem měla v hledáčku tři značky, který i hodně prevazujou u nás ve škole. My máme Step by step Grade, nejvíc dětí má Beckmann a ještě hodně Ergobag. Chtěla jsem typ už jakoby víc do batohu, aby to vydrželo dýl než rok ta klasická aktovka pro prvňáky.
žluťásek Díky, já se na to podívám taky. Já nechci nic zbytečně velkého a aby to nebylo těžké už samo o sobě.
žluťásek Hmm, tak samozřejmě se mi líbí nejvíc ten ergobag, nejdražší z výběru:-/, přijde mi takový subtilnější a ty batohy s těma dvouma přazkama mi přijdou nesympatický, než se tam člověk dostane:-D
žluťásek a ty mají v agatine světě? Asi by ho měl ozkoušet.
Prosím pěkně byl by kód na MaS?
M&S - na e-shop je kód: dmmns (s Mastercard i bez ní je stejný).
(Ale v aplikaci píšou, že platí 30 min. od zobrazení - asi blbost, že?)
Brutální_Nikita píšou to tam, ale já teď použila kód na zalando dnymarianne a pochybuju, že by ostatní měli nějakej jinej..
Ounz Taky myslím ...
Brutální_Nikita Dík. Uvidíme.
žluťásek díky za nabídku, kdyžtak se ozvu.
žluťásek Ah, tak to je dobrý vědět. No ty jo, ještě tu budu sbírat tipy, třeba se vejdu i levněji...
Karja syn má ergobag batoh a dcera ten rostoucí tvrdej. Ten dcery nemá uvnitř síťovou kapsičku a když si dá do přední kapsy svačinu, tak dost zasahuje do vnitřního prostoru. Ten batoh je ok, ale všechny mají uvnitř žlutozelenou látku. Jakmile se do batohu vysype třeba orezavatko nebo něco, tak se to nedá vyprat. Dneska tu spí dcery kamarádka. Vyzvedla jsem je rovnou z družiny, její aktovka se mi líbí hodně. Je rostoucí, lehounká, uvnitř hodně oddílů a postranní kapsy jsou na zip. Je to značka Schneiders. Koukám, že je má i amazon. Kdybych vybírala teď, tak po něm hned sáhnu. Od nás je to do školy celkem daleko a ten ergobag se taky pronese.
TabeaDěkuju moc. Hele tak pokud je ten ergobag těžkej, tak to ho nechci. Dcera to bude mít na zádech chvíli, v podstatě chci jen slusnej batoh, co spíš bude lehken My to máme do školy já nevím třeba necelej kilometr, donese si ho tam, no a pak domu. Žádné přechody do jídelny či na kroužky. Vlastně by na tohle asi mohla mít ještě aktovku po mně...
Mně byly ty ergobag teda sympatický i dyzajnem, že jsou ok i pro starší dítě.
Ty neonový kryty kapes tam mám extra, aby byli líp vidět, když frčí na koloběžce. 

Prosím Vás, kod kuponu do Tchiba byl by? Děkuji!
Tabea jojo, právě se mi líbí tím designem, ale nechci batoh, co je těžkej.
Karja Tchibo25, ten mi přišel rovnou do mailu ![]()
Evaeva Dekuju, takže dětský leginy (mnoho), bundu do deste a odzmolkovac
Tabea ty Schneiders maj krásný batuzky pro nejmenší děti, skoda, ze jich máme už mnoho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí