Garfie já nesnesu uzavřené boty při teplotě nad 25 stupňů :-) Strašně moc nesnáším teplo na nohy.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ignis to znám, teď jsem ty teplé dny hrozně trpěla, protože sandále jsou pořád ještě zazimováné.
Ignis já taky ne, stačí vidět někoho v teniskach ve vedru a je mi úplně fyzicky špatně za něj.
Ignis závidím! Já aspoň včera vytáhla děti na hřiště s pískem, abych se mohla vyzout.
Máte někdo aktuální Elle se stíny zdarma? Jsou tam i matné hnědé a nude odstíny nebo jen lesklé?
Je treba nekam hlasit, ze jsem zmenila trvale bydliste triletemu diteti? Krom skolky a pediatra? Zdravotni pojistovna si to vytahne z registru obyvatel, nebo jim to mame oznamit? Diky
Zuzuli Hlásila jsem to i na pojišťovnu, spolu se mnou. Ale myslím, že jenom nějak elektronicky, už si to nepamatuju přesně.
Myrtila diky
Nevím kam to napsat, ale Bergamoss Perfumes shání někoho, kdo by mu vytvořil web stránky + E-shop. Teď to na mě vyskočilo na FC.
https://www.facebook.com/stories/109136627853218/UzpfSVNDOjExMjE2MTM0MDU3NTY1ODA=/?view_single=1
JankaM Já jí mám, matné hnědé tam jsou asi troje a nude jeden.
Jaký je kód na Zalando v rámci dnů Marianne? Děkuju.
tina DNYMARIANNE , 20% nákup nad 999, 25% nákupnad 1499
Peetra1děkuju:)
Prosím pěkně byl by kód na MaS?
Peetra1 Dej sem číslo účtu. Kdyby ti každý, kdo použije kody od tebe, poslal korunu, máš ten časopis zaplacený ![]()
Kdo máte účet u ČSOB, ve světě odměn je kód, kterým si v appce odemknete všechny slevy najednou zdarma.
Já jsem právě tolik ušetřila, až mi to vymetlo účet ![]()
žluťásek klasika![]()
Prosím tě, ty si loni hodně řešila ty školní tašky. Kde mají největší výběr? Došlo mi, že už je duben a je na čase začít to řešit.
Evaeva Díky;-). Já na to teda uplně zapomněla až mi velkámalá řekla "a taky bys mi měla koupit tašku,ne". A na zápise nám říkali, že mají mít děti jen tašku, penál a věci na tělocvik, že zbytek nemáme kupovat, že to dostanou, takže já vám dám ty pražský předražený pastelky:-D
notna
nejdřív jsem si říkala, že by sem za kód každý povinně musel hodit, co nakoupil, ale to by se mohly ty nákupy prodražit ještě víc, béé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí