Jak sehnat zubaře?
Ideálně v Praze nebo Liberci.
nedávno jsem dostala nabídku do https://zubni.akeso-poliklinika.cz/
Ale jak je to dobrý a jaké mají ceny, nevím. Já tam chodím na gyndu a s lékaři jsem spokojená
Jak sehnat zubaře?
nedávno jsem dostala nabídku do https://zubni.akeso-poliklinika.cz/
Ale jak je to dobrý a jaké mají ceny, nevím. Já tam chodím na gyndu a s lékaři jsem spokojená
Mha zkus ty sprchové pěny od Rituals, taky hodně mažou a neni to tak mastné.
Mha já používám sprchový olej z dm a doteď mě nenapadlo, že bych mohla uklouznout. Ale tedy mydlim si jen tělo, nohy ne.
Sweet Potato taky jsem chtěla doporučit Akeso, jako Mermaid, v červenci nabízeli zubni ambulance volné kapacity, ale se zubním tam zkušenost nemám. Byla jsem tam na pár různých vyšetřeních s vždy byli všichni moc fajn a nečekala jsem.
...děkuji!![]()
Prosím vás, přes co, se vrací Trendyol?
Janulik03 Nemáš tušení jakože, DPD, zásilkovna....? Na webu jsem našla jen "sběrná místa" tak to mi hodně napovědělo:-D
Karja jestli se nepletu tak se vygeneruje štítek, podle toho to není poznat? Myslím, že to byla Balikovna.
Ma smysl jezdit ted na Pravcickou branu? Gabrielina stezka je zavrena, da se tam kolem udelat nejaka prochazka?
Doporucuji přeskočit do Německa.
Jinak se podívej na mapy cz. Ve vrstvě v turistických mapách přesně uvidíš, co je uzavřené.
Karja odberné miesta pozri
Může být na pohřeb šedý nebo zeleny kabat? Nebo dlouhá cerna vesta? Bude to v kostele a pak hřbitov.
rasaNoriVolila bych šedý. Ale hlavně se pod něj dobře obleč. V kostele je to dlouhé, abys neprochladla
černá káva potrebuju dneska něco sehnat, to abych vyrazila...děkuji.
rasaNori taky jsem pro šedý. Ale myslela jsem, že ty dva máš doma.
rasaNori Je mi to líto, co se stalo. Hoďka v kostele, hoďka na hřbitově, pokud bude hodně lidí, tak i déle.
Catherinne ne, já kabáty vůbec nenosím, ale naznala jsem že tedy něco pořídím.
rasaNoriJá myslím, že můžeš jít v tmavé bundě nebo parce, ať nekoupis něco nutne, co pak nevyuzijes.
rasaNorišedý bude dobrý
Karja on nás čeká za chvíli pohreb prababi, ta je na tom strašně špatně, všichni jsme přesvědčeni že zimu nedá. A mám slíbený ples;)
Jak sehnat zubaře?
Dejvice by vyhovovaly? Místo kam chodím já stále nabírá nové pacienty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.