Kokoska Žleby jsou krásné
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Rosa Loy + Neo Rauch v galerii Lázně (Liberec). Najíst se u Černého koně nebo v Bistru Široká. Kdo se chce projít, může třeba k prvnímu krematoriu na území Rakousko-Uherska ![]()
stes ja uz tam byla nekolikrat, skolnim vyletem pocinaje a ted 28.10. naposled. Na pocest statniho svatku byla otevrena zamecka kuchyne a dostali jsme kolace, vo elo to po celem zamku. Ted ma byt otevrena zas, berem malyho vnuka. Se starsim jsem tam uz taky byla asi pred dvema roky, nejdriv remcal, ale pak se mu to libilo.
999 hezky je i zamek Loučeň, mivaji tam o adventu v pokojich ruzne ozdobene stromecky. A v Podebradech se da cestou najist a projit po parku.
Ginger Díky za tip na Drážďany, to by se mi líbilo, jen mě tam děsí ten předvánoční čas. Ale možná to přehodnotím :-).
999 davum se asi neda vyhnout, ale mobzna to bude v galerii klidnejsi. Vstupenky se daji koupit on line.
Ginger Neměla bys prosím tip na parkování?
Ginger
já jsem samozřejmě typická kovářova kobyla i ševcova žena, ale půjdu, půjdu!!
Aranel urcite bez. Cedulky nabadajici navstevniky, any si zdimái plavky do vylevek vedle umeleckych del jsou vtipne.
Ginger Díky
Nehlásíte se někdo na Pressreader přes svůj účet u pražské městské knihovny? Já bych to teď potřebovala a na webu Pressreaderu mi to takovou možnost nenabízí.
Pohoršilo by vás, kdyby školková učitelka vašeho dítěte měla na soukromým profilu na sociální síti motto "Jobs fill your pockets... but adventures fill your soul"?
Tabea Proč?
dzizisketa pressreader je přístupný jen z knihovny, konkrétně z ÚK. Některé databáze nemáme s licencí na vzdálený přístup, jsou dostupné jen naživo v knihovně.
https://www.mlp.cz/cz/o-knihovne/sluzby/e-zdroje/databaze-v-knihovne/
Tabea asi ne
brrr to právě nevím. Kamarádka mi poslala screenshot toho profilu a k tomu napsala: "To motto... bez komentáře! A to jako vychovatelka!"
Kdyz jsem napsala, že se nechytám, co je špatně a jestli myslím tu stejnou větu jako ona, tak odpověděla, že ona s manželem to hodnotí u vychovatelky jako nemístné. A že zřejmě je to věc názoru. Tak jsem to ještě přeložila a znova napsala, že mi to přijde ok, ať to píše vychovatelka nebo účetní (ona ani manžel nejsou). Tak napsala, že to mám zapomenout. A mně to teď vrtá hlavou. ![]()
Tabea má ji naplňovat práce vychovatelky, co si má co trajdat po světě a lézt někde po horách nebo se potápět. Neasi!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí