viktorka_od splavu letfenixa tak nechcela som od neho odradiť.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kan a neni to způsobený rozmrazováním, ta voda?
Ale di ty naivko. Voda je v tom mase proto, že ji tam někdo nacpal/napíchal. Maso je pak - překvapivě - těžší ![]()
Je fakt rozdíl mezi flákotou od slušnýho řezníka a hadrem na nádobí z řetězce, vyzkoušeno za vás
Řetězcový výrobek v pikosekundě plave v litru vody, v životě jsem nemusela tak dlouho čekat než to vysmahne...
Ale teda mimochodem mě překvapuje to smažení řízků v troubě... už to osmahnutí na pánvi je hrozný sr... ehm crcání. Musím každý vánoce dělat kila a kila té oblíbené pochutiny, a jak jsem předloni vyhodila starou fritézu, tak jsem s brekem běžela loni pro novou. Ani bohovi, smažit to na pánvi, vylejvat ten olej, syčící, prskající a smrdící, a pak ještě přendavat do trouby?! Abych s tím strávila půl dne? Fritéza to jistí, nasáklý nic není - okape to v tom košíku (musí se to zvednout při smažení, aby se to nevsáklo) a šoupnu to na ubrousky... žádný zle. V troubě se mezitím dělaj ryby...
Janulik03 mňa odradilo, že nie je moja veľkosť ![]()
viktorka_od splavu není to věčný střih, je to přesně střih z těch devadesátkek. ![]()
letfenixaprosím tě, fakt ne, je z módy, ale zároveň ještě ne retro.
Pokud si presypacky, tak zkus zavazovací,
letfenixa vždyť je to celý nějaký zmuchlaný už na fotce, jak to pak bude vypadat naživo ![]()
continuity ja už som si kupila, ale proste tento typ sa mi páči
SunEclipse nekupujem ho, ale predpokladám, že sa dá vyzehlit.
Catherinne aha, takže to sa nedá pouziť na každý účes? Sranda, ako pod tým sedeli všetky. Holt móda, no.
Ja som myslela, že to bolo kvôli tomu, aby kaderníčka nemusela ešte aj fénovať.
Existuje něco jako csfd, ale na divadlo?
Marbuša jasne i-divadlo.cz
Annegret Aha. Dík, to jsem vůbec neznala.
SunEclipse To jsem si taky říkala, a jako kabát hned po vybalení žehlit? ![]()
Evaeva áno, sekáč.
Myslíte, že toto je naozaj oficiálny obchod?
slniecko podle kontatu vlastníka domény u registru vypadá, že ano
SunEclipse wow...ďakujem
!!!
Neposielajú síce na Slovensko, ale počítam, že je to len otázka času...
Nemáte tip na výlet v okruhu +- 100 km od Prahy? Aby tam teď něco bylo, výstava, zajímavá výstava, komentovaná prohlídka... Dobrá restaurace v místě by taky byla super :-). Díky
999 Volmanova vila v Čelákovicích. A hospoda U Bohuslavů.
999 my pojedem na adventni prohlidku na zamek Žleby, je takovy mensi, ale mily. Hospoda tam je, ale spis takova lidova, svickova (ale byla vyborna), gulas, smazak... Asi by se dalo najist i v Caslavi nebo Koline, ale zkusenost nemam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí