Janulik03 vieš čo, raz bola na modrom koniku diskusia, že žena stretla učiteľku v potravinách, dôkladne si nákup v kosiku vyobzerala a tá učiteľka si tam dovolila mať rum! Tak ešte sa jej tá žena opýtala, že dúfa, že to má na pečenie a dostala odpoveď, že nie! No to si moc dovolila !
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek pro mne je taky v pohodě, alw všechny učitelky, co znám, si davaj na svoje socky sakra pozor, protoze logicky si je žáci a studenti vyhledávaj
Jo to mi připomnělo, že nějaký žákyně moji segře v srpnu poslaly video, jak se má, něco jí tam vyprávěly, co zrovna ten den dělani..a my jsme jim pak poslaly videopozdrav z letního kina:D:D
barbucha moje práce prospěšná byla, ale že by mě bavila 5 dní v týdnu 10 hodin týdně plus nějaký ten víkend, to teda říct nemůžu.
letfenixa coz mi pripomina, jak jsem odnasela 2 lahve od prosecca do skla, pekne 1 v kazde ruce, a potkala jsem druzinu na prochazce ![]()
No ale na cervenou uz neprechazim... pani asistentko, vy jste sla vcera na cervenou!
letfenixa
modrý koník nečítaj, ešte sa pokazis. To je taka s prepáčením hovadina, že to vidieť na vlastné oči smejem sa nahlas a mamicka by asi nabuduce bola ticho. Toľká ľudská malosť ![]()
barbucha tak nemusí to byt hned otrocina, ale tiez sa nemusíš triast od radosti denne že ides do prace. Proste sú nejaké povinnosti a potom radosti. Nevidim v tom problem. A praca ma môže baviť a časom to prejde, niekto ju zmení, niekto to vydrží a teší sa po praci na niečo fajn. Je to rôzne, ľudia sú rôzni. A to je fajn.
Tak asi to nikdy a nikde není zábava k popukání těch celejch osm hodin denně a uspokojení na nobelovku, že jo. Ale v zásadě... ![]()
barbucha tak nemusí to byt hned otrocina, ale tiez sa nemusíš triast od radosti denne že ides do prace.
A to jsem právě vždycky chtěla, jinak by se mi těžko vstávalo ![]()
Jinak samozřejmě, může se to změnit, i lidi se měněj... no je to na rozhodnutí každýho soudruha ![]()
Z toho citátu ale vůbec nevyplývá, že ji práce nebaví.
![]()
Tabea Taky bych se nad tím ani nepozastavila.
Chtěla bych rodičům k Vánocům darovat lístky do divadla. Máte tip na nějaké představení vhodné pro ně i patnáctiletou ségru? V Praze.
Evaeva Divadlo Bez zábradlí - Berlín Berlín nebo Láska z mládí. Teda jsou to nenáročná představení.
Evaeva No to je hodně těžký, protože jsou různí rodiče a různé patnáctileté ségry.
Ale mohla by se trefit třeba Dánská dívka na Fidlovačce nebo Meet Flannery, to jsem viděla a připomíná to trochu Obchodníka s deštěm, takové komorní představení o otevřených dveřích příležitostí, kterými neprojdeme...
Aranel no jasně, asi by to chtělo trochu specifikovat
Mělo by to být takové "normální". Nic alternativního, ale ani žádná řachanda. Jinak komedie nebo vážnější kus, to je jedno. Současný nebo historický, klidně povinná četba... Ne sprosté a žádné explicitní scény. Ale dejte tipy, co vás napadnou, já si to nějak přeberu
Díky
Evaeva Kytice v Národním?
Evaeva pygmalion, balada pro banditu - na vinohradech
Evaeva taky jsou ted v prodeji listky na Prazske jaro. Jen to neni divadlo, no:))
Evaeva Taky by šlo něco z Činoheráku - toho Ošklivce si myslím chválili moji rodiče, nebála bych se Tennesseeho Williamse. Hráči budou taky dobrý, jsou tam výborní herci!
Máte někdo doporučení na online videa nebo webové stránky, kde jsou dobře vysvětlené pokročilejší funkce excelu? Porovnání a výpis dat z tabulek a tak...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí