A znáte někdo to "uplete z h.bič" i v pozitivním významu?
Já na to narazila teď při hledání anglického ekvivalentu a překvapilo mne to.
A znáte někdo to "uplete z h.bič" i v pozitivním významu?
Já na to narazila teď při hledání anglického ekvivalentu a překvapilo mne to.
Já jo.
Sweet Potato já to znám právě spíš v tom pozitivním významu - z ničeho, z mála vytvořit neco skvělého, třeba při vaření
Evaeva Jo, tak on to zapne, ale fakt až nejak podle mě hodně později nebo rozhodně na jiný výkon než bych si pustila já a pak ještě řekne, že je hrozně unavenej a ospalej, no překvapivě teda:D
mě klima v autě vadí, ale řeším to tím, že prakticky vypnu všechny svoje průduchy a ten vzduch, který mi fouká pod sklem odstínim sluneční clonou. Ono to pak víc fouká těm ostatním, ale ti ji chtějí mít zapnutou. ![]()
Sweet Potato jo to znám, ale nepoužívám.
Amici vetsinou reknou proste "You can't make somethin' from nothin'", a je hotovo!
Já znám "shit in, shit out", ale jenom od Čecha, tak nevím, jak moc se kde používá.
Jitka77já znam od Brita: garbadge in/garbadge out. Spíš to teda používal v kontaktu analýzy a podobné duševní práce.
continuity Jo, ten můj známý je zvukař.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.