Potrefenáhusa u vás je nějak teplo, to teda lituju. Jinak na těch vesnicích bývají aspoň ty noci v pohodě, aspoň co jsem byla já. Ta tráva je děsná všude, to je fakt zmar.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva jako my se snažíme si to vedro do domu nepustit, ale když je vedro několikátý den za sebou a je i v 11 večer 30 stupňů, tak je vedro všude
Potrefenáhusa to já ti věřím. Mně právě přijde, že na tom venkově to tolik nesálá dlouho do noci. Tak je škoda, že u vás jo.
Myrtila no výlet do ikei je taky výlet ![]()
Evaeva neni to urcite tak hrozny jako v Praze, tech rozpálených zdi a silnic je tu míň, ale pro me 28 na spaní uz je hrozny dost
Evaeva tak ten balkon neni soucasti obri zdi o dvanacti patrech a dvaceti vchodech, ktera toho tepla hodne naakumuluje ![]()
A je to balkon, ne lodziie, dost tam proudi vzduch. Je na zapad, svitit tam zacne az odpoledne, ale od sedmi nejpozdeji stini vedlejsi dum. Pod nama jsou zelene prezahradky a kolem nekolik stromu. Za domem parcik. Plus u nas dost fouka, jak tam neni souvisla zastavba. A myslim, ze sve dela i to, ze ho mam komplet zazeleneny, ty rostliny taky neco delaj. Ani klimatizaci zatim nepoustime, mame doma maximalne 26. Dneska k ranu mi u otevreneho okna byla zima a sla jsem si pro deku. V osm rano ukazoval teplomer na balkone 23 stupnu. A jeste vic znat je to u kamaradu v britske ctvrti, to je vetrna hurka, ti tam maji pocitove jeste chladneji. Takze ty teple vecery mi vazne vyhovuji.
Ale aby to nevypadalo, ze si tohle pocasi jen uzivam, tak tohle je aktualni stav v praci. Pod 29 to tenhle tyden kleslo poprve a to tu mame denne zapnutou klimatizaci. Ale rozpaleny karlin, jizni fasada a tluste zdi, ktere to teplo uz stihly poradne nasat.

Potrefenáhusa to ale je dost, to já z venkova neznám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí