Linda bohužel neporadím, ale ráda si poslechnu, jaký to bylo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tabea vezla to stehovaci firma samozrejme, celnikum dodala veskery podklady, pani to furt zdrzovala, chtela doposilat dalsi a dalsi veci, pak ji osvobozeni zamitla. nezna/neuznava totiz britsky najemni rolling contract. no tak dostala jeste potvrzeni od realitky. na to prisla zprava od dhl s pozadavkem na 32tis, az pak telefonicky odpo jsme zjistili ze to je za skladovani, ne clo. takze podana reklamace, jako nedaji ti tvoje veci mesic a pak za to jeste chteji platit?? nehoraznost.
Aranelnaše cesta do Jugoslávie začínala přepsáním u příbuzných na jižním Slovensku (už do Komárna to tehdy trvalo téměř čtyři hodiny) a pak téměř celodenní frontou na Maďarské hranici. Když tohle člověk překonal, čekala ho cesta přes Maďarsko (co byly na tu dobu slušné silnice) a spalo se někde u Záhřebu) a pak celý den dál až do Omise.
Aranel no já si to taky pamatuju. A taky si pamatuju, že když táta přišel o firemní auto, tak jeden z hlavních požadavků byla klimatizace. A tomu autu už bylo 22 let.
continuityTyjo, no! Přes Maďarsko je to ne-ko-neč-ný
ale naši teď vlastně taky jezdí takhle, aby se vyhnuli zácpám v Rakousku.
My teda u moře byli autem jen jednou, pak už jedině autobusem (2x) nebo letecky. Ale jezdili jsme na ty poznávací dovolené po Evropě.
Evaeva No, naši mají dvě auta, jedno už dost staré s rozbitou klimatizací a tím už nechtějí jezdit ani 12 km do města do práce
(pochopila jsem, že se snaží "carpoolovat").
Aranel no tohle 22 let staré loni přestalo topit a bylo proto po několika měsících úvah vyměněno. Ale klima fungovala ![]()
My jezdívali vlakem. Tu cestu s nocí na visutém lůžku v kupé jsem milovala skoro tolik jako moře.
My u more nikdy nebyli, neměli jsme ani auto ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí