Lilly_Ku Hahahahahaha, to je vtipný no;).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lilly_Ku jo to sedí. S tím, že nejspíš neví jak vypadá člověk přes 40. Ale taky se často ptám, kde pracují všichni lidi50+
Lilly_Ku
(smích trochu křečovitý teda
)
Ve zdravotnictví ![]()
Mha Presne to me napadlo
Ze 50+ zdaleka nejsem nejstarsi.
Tabea kupují se v drogerii, dm i rosmann má. Lepí si to na pupínky nebo na pupínky, které já ani nevidím. Jestli to funguje, to neumím posoudit. Ale pak to tak různě nacházím nalepené na povlečení, oblečení a tak, i plyšák dostal nálepku ![]()
Tabea já si kupuju teda průsvitný matný, ale pomáhá to docela zázračně. Polovina zázraku teda bude, že na to místo nesaham, ale zkusila jsem různé značky a jako zdaleka nejlepší zatím hodnotím korejské VT Cosmetics. Kupuju je v DM

K těm dětem negenerující binec mi vykládala kamarádka učitelka v mš, že tam mají chlapečka, který uklízí nejen po sobě, ale i po ostatních dětech, po jídle automaticky bere vlhčený ubrousek a utírá po sobě stoleček apod. Podle jeho maminky ho to od mala baví. Ona je hodně pečlivá, uklízecí, on to s ní dělá a sám si o to říká. Ovšem mladší sourozen je naprostý opak a rozhodně u něj neplatí, že příklady táhnou ![]()
Kamarádčin syn zase nesměl nosit hračky, tvoření apod. ven ze svého pokoje. Mi to až přišlo divný, tam kromě dětské židličky u stolu nikdy nebylo poznat, že tam žije dítě. Ono teda tam vůbec nikdy u nich není poznat, že tam někdo žije, jak je tam naklizeno ![]()
Lilly_Ku Karja To nám vykládala kamarádka. Na nějaké poradě přišla řeč, kdo jak dlouho v bance pracuje. Líčila nám ty myšlenkové pochody. Prý no nic, budu dělat jakoby nic, nezapojím se do debaty, pak se to nějak začalo blížit, tak se omluvila a šla na záchod, že se to zamluví, než se vrátí. Přišla a "Jé, Leni, ještě ty!" V hlavě prý zmatek, sakra nemůžu říct, že tu jsem od maturity 30 let, tak rychle, co... Tak řekla 15 let, což bylo od návratu od mateřské. Si říkala, tak úplně nelžu, že? Ovšem zatím byl rekord 7 let, nejstarší zaměstnanec tam měl asi 35 let, takže všem spadla brada a byla tématem na další půl hodiny ![]()
notna :D:D Hahahaha. No my jsme měli nějakou oslavu s partnerskou firmou a taky tam jejich šéf rikal, že nějaká paní slaví jubileum u firmy, že je tam od jejího založení a obrátil se tam na nějakého hocha, a ptal se ho, kolik je mu let a on, že 24...a ten sef říká, no ona pro nás pracuje 25 let, to je celý tvůj život!
Karja Přesně. To kamarádka taky říkala, přece nemůžu říct, že tu pracuju dýl, než jsou někteří z nich na světě ![]()
Mha no to by tam musela být přezaměstnanost, kdyby všichni 50+ přešli do zdravotnictví.. leda jako pacienti :) já bych tam mohla leda posunovat vozíky v márnici.
Karja notna Tak v takové firmě jsem nějakou dobu pracovala, kde lidi byli už desetiletí. Můj kolega z kanceláře, opravdu stařičký pán, tam strávil celou pracovní kariéru, bylo mu něco přes osmdesát
ale i jinak tam byli lidi, co tam pracovali třeba od revoluce, pomalu už teda odcházeli do důchodu. Já se tam jenom mihla na asi rok a půl, ale tak celkově tam byla taková příjemná atmosféra, takový klídek ![]()
Mha no presne
. Tam sice taky nastupuji i mladi, ale je jim uz nejmin 26 a nez se rozkoukaji, slavi tricetiny a sejdou
.
Začala som svoj 24.rok ako učiteľka.
Všichni nad 50 nejsou ve zdravotnictví, ale ve zdravotnictví je vysoký věkový průměr a už jsem zažila, že lékaři mnoho let v důchodu, ale stále pracující, zesnuli přímo na pracovišti.
Ale myslím, že školství má taky vysoká čísla, v blízkém okolí učí jedna devadesatileta učitelka. Prý i tělocvik.
Mha jezis, ta predstava, ze jdu k doktorovi, aby me uzdravil, a on tam exne!
To je jak muj kdysi prvni sef, ktery sel do kosmetaku, ze mu padaji vlasy. Pry pockejte, prijme vas pan profesor. Tak cekal, cekal, cely nateseny, jaka ze kapacita se ho ujme... nacez se ukazalo, ze pan profesor ma hlavu jak koleno.
U nás budu v práci v zimě deset let a jsem tam furt služebně skoro nejmladší :-D.
U nás je teda věk 50+ úplně normální, šéf nastoupil v roce, kdy jsem se narodila
a spíš se předem s nedůvěrou (a většinou oprávněně) kouká na lidi, co přinesou CV a v něm už 3 pracovní pozice u různých zaměstnavatelů za sebou ve 26 letech, takoví ti přelétávači, jak je dnes u mladých běžné
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY