Přitom myčka na skladování igelitek ani není praktická. Kdyby tam měli talíře nebo poklice ![]()
![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 No to ja taky ne. On se smeje, ze se ani nepokousi, ze by to stejne nefungovalo
Tabea chápu. Myčku za pomocnici bych klidně vyměnila ![]()
stes tak to ja taky nechapu, ale jsou spolu stastne uz asi 15 let ![]()
999 zakazal si dej do uvozovek, ale ona ho strasne let hrozne žrala a vsechno, co rekl, bylo pomalu svatý (pritom ja vnímám jako tu silnou polovinu ji, je to vtipny, uz ho tak moc nežere, ale jsou spolu šťastny)
mirajo mne prijde nepochopitelny, ze nekdo tu myčku ma, nemusi ji kupovat, a ta (pomyslná) úspora zvítězí nad lenosti (pro me nepředstavitelný, ja bych za to klidně i připlácela
)
Potrefenáhusa možná, že než přišly děti, myl nádobí on, tak to neřešila
Tyjo, co máme děti, obětovala bych myčce cokoli, prostor, peníze
v červnu se nám rozbila a měnili jsme ji rovnou za novou, manžel byl zrovna na ten týden pryč, a bylo to hodně krutý, ty haldy nádobí, když jsem tu byla na děti sama.
Je tady nějaké vlasové vlákno? :-)
jerry Díky :-)
Myrtila Já i předtím!! ![]()
Nemůžu se přihlásit do portálu občana...jdu tam přes bankovni údaje...vyplním číslo a objeví se ni odpočítávání, ale ne klíč...a hláška, ze mobil nemá připojení...což je blbost, když na netu jsem a do banky se přes její aplikaci dostanu. Akorát se mi to proste nepropoji s portálem ani treba ezkartou...co je špatně prosím
děláš vše na jednom mobilu?
continuity jasně
Jsou dvě appky...gov a portál občana...nevim,která je jakoze aktuální, byť po rozkliknuti jsou obě stejné...
stes tato kombinace nefunguje pořádně ani nám. Nakonec jsme to vyřešili tak, že se muž prohlásil do banky u sebe a na mém telefonu do portálu a nacetli jsme ten QR kód nebo co tam je za možnost.
V čtvrtek se mi EZkarta nečekaně povedla na jednom telefonu, ale to bylo poprvé. blbne to dlouhodobě.
continuity EZ karta se mi povedla jen přes QR kód, s ČSOB přes identitu občana se to vůbec nedalo propojit. Ale už to mám. Byl to boj.
já se za to trochu stydím, ale jedna ze dvou českých bank, která mi uměla udělat bankovní identitu byla Raifa, tak mám účet tam (ta druhá je no-go z osobních důvodů ještě víc). Ale nefunguje to pořádně ani s ní. Podle mě je něco špatně spíš na těch portálech, že se pozadavky korektně nepředáváji. A když už mi vyskočí notifikace, nevrátí se to zpět.
někde jsem četla, že CSOB má dneska velkou odstávku...
ale tipuju zádrhel u státního portálu - nevim, kdo jim to dělá a za kolik, ale je to příšerný!
Tak jsem to zdolala,ale ne přes appku, ale ze stránek...teda aspon toho občana. Karta se mi po sto pokusech nakonec taky povedla,ale mam tam asi 10procent výsledku
No, u EZ karty je přímo v recenzích té apky napsané od několika lidí, že na modelu mobilu, který mám i já, to prostě nejede... Tak až si zase budu za 6 let kupovat novej iPhone, podívám se nejdřív do recenzí, jestli mi na tom pojede místní státní správa
a očkovaní jsem si nechala potvrdit do papírového průkazu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY