V CVčku to podle mě musí zaujmout![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
ježiš, kolik jí je, 12?
Já jsem taky tajně kouřila v pětatřiceti![]()
si uplne neumim predstavit co bych musela kourit, abych se s tim tajila pred tatinkem![]()
Cokoliv![]()
Jezis, ja to tak mam taky.
Cigarety, divny ucesy, vzdaleni se od ditete na dyl nez 5 vterin, cestovani. NIC z toho by se neobeslo bez tlakomeru a jak chceme dotycnou zabit. 35 mi bylo letos
Vazte si svobody, lidi!![]()
Tricet myslim.
A takle, já ne že už jsem velká, že už to netajim, já jsem přestala
Jo a tetování by neměla vidět babička)))
jo, verim ze nekteri jedinci jsou nesvepravni az do smrti. pac pak se zas budete kryt pred detma![]()
Jo taaak, ja plno veci tajim, ale matka je stejne tak mimo, ze i kdyby me videla a ja ji rekla, ze se ji to jen zda, tak ok.
Z babičky a dědečka mejch a sestřinejch dětí začaly na rodinných setkáních v posledních letech lézt tak zajímavý historky, že chudinky vnučky jsou z toho na rozpacích a musely by kontrovat něčím silnějšího kalibru (jako teda žádná divočina, ale alkohol, ulejvání ze školy, prohýřený semestr a fenmetratzin během zkouškovýho included).
Přerušim zajímavou debatu blbým dotazem. Chtěli bychom příbuzné darovat k Vánocům nějakou stylistku (radu, společné nakupování, cokoli). Ale jedná se o opravdu hodně tápající dámu, takové ty různé školy stylu backstage a podobný blogerínovský taháky mi nepřijdou vhodný, co by tam mezi těma dvacítkama v keckách a s instagramem dělala fakt nevím.
Z MP si pamatuju Beátu Oravcovou, jako není to úplně high evel, ale pro řekněme "zralou" dámu mi to přijde tak nějak vhodnější. Nevíte o něčem takovém v Praze?
mockrát děkuju za recenzi, jdu psát Ježíškovi :-)
Co si přejete k vánocům?
Já opravdu nevím a muž se ptá skoro denně. A potřebuje konkrétní pokud možno odkaz, např. velkou červenou šálu opravdu do obchodů vybírat nepůjde.
Navíc jsem momentálně v módu vyhazování a nenakupování nových věcí-krámů do domácnosti. Mám pocit že vše co potřebuju mám a že bych něco vyložene chtěla, to teda nevím.
Od muže mám už asi měsíc přesná přání na knihy a další věci, které chce, z toho něco vyberu bez problému, radost bude mít z čehokoliv co je na seznamu.
Blbý dotaz, ale fakt nevím, třeba se tu inspiruji.
Letenky![]()
Kupujete někdo bitcoiny? Přes co případně? A případně Electrum je OK?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí