Berta super!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa Odpísali mi zo Zemanky, že vzhľadom k stále sa zvyšujúcim nákladom na výrobu vianočných cukroviniek už tento druh na zákazku piecť nebudú.
paktofonika tak skoda, ty jejich jiný výrobky fakt naznačovaly, ze by to mohlo bejt fakt dobry
Hergot, vidim místo na trhu..pečení cukroví!
Ounz Upečieš mi? Nepotrebujem veľa ![]()
paktofonika jestli by ti ale chutnalo..? ![]()
paktofonika jen aby z toho při specializaci Ounz nebyla miska malinkých chlebů ![]()
Ounz Určite, ale nie je to pre mňa, ja to až tak neobľubujem a neviem ani veľmi piecť. Je to pre návštevy :)
SunEclipse Tak minichleby, minirohlíky, minivianočly alebo minibábovky by som brala hneď :D
paktofonika jo tak
paktofonika na kulataku ( metro Dejvicka) na Vanocnich trzich stavala pani, co mela dobre cukrovi. Na muj vkus teda docela veliky, ale chutove dobry. Ja tam beru vosi uly, co nikdo nechce delat a kazdy by jenom zral.
paktofonika Já kupuju v cukrárně Saint-Tropez. Ale dnes jsem tam koukala, že letos mají v sadě i pár makronek. Já se ráda, ale vánoční chci tradiční.
continuity vosí hnízda dělám docela ráda (z normálních piškotů teda), ale stejně moje cukroví neni nijak uchvatný, i když nic nešidim. Od cizích mi chutná vždycky víc. Beru si i recepty, ale stejně.
Já bych to přece jen raději nechala vyčistit...
Mohučanka krev jde dobře peroxidem, ale záleží, jak moc krvavý to je :-)
Ježišmarja už se žere i tady! ![]()
paktofonika co Iveta Fabesova? Kamaradka si to chvali a brala tam i vajecnak, ten byl luxusni.
co nikdo nechce delat a kazdy by jenom zral.
dělat je nechci, ale jíst už vůbec ne
Potrebovala by som tip, kde si nechať upiecť vianočné cukrovinky :) Dúfam, že nie je neskoro.
Fialová cukrárna na Vinohradech, za kvalitu dám ruku do ohně, ale nevím zda už není s objednávkou trochu pozdě. Holky dělaj krásný miniaturní cukroví.
viktorka_od splavu letos vubec budou ty vanoce u nas vyzva. Oba dva hubneme, budou tady asi navstevy, deti to taky maji rady (ale obe jsou jak lunt). A ja se na to peceni tesim, jenom to nesmim moc jist. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje