"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 13:08
Reakce na Karja:

tak pokud pujde k porodu zazitek ma zajisteny.. rukavice novy uz ma?;-)

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 13:11
Reakce na JankaM:

Hodinky. Uz me nebavi loveni mobilu v kabelce. Pak vinovou pashminu (tu jsem si teda sama objednala :). Ja bych byla rada i za divadlo, veceri, parfem (jsem se trochu nakazila parfumanii), poukazku do prodejny pradla, kozene psanicko... pripadam si ted, jak kdyz pisu Jeziskovi  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 13:13
Reakce na Karja:

Ja som kúpila čelovky od firmy Emos. Nič extra, na venčenie ale svietia dobre. Sú tam 4 typy svietenia. Bud svieti biele svetlo, bliká biele svetlo, svieti červené svetlo alebo bliká červené svetlo. Sú vodeodolne a ľahké. Na hlave netlačia a dá sa na nich nastaviť výška svietenia. 

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 13:18
Reakce na Isca:

To mi připomnělo, ségra, když se vdávala, tak hezky ještě ten večer začala našim vykládat, jak jsme kde jezdily stopem, kde jsme přespaly u skoro neznámejch lidí atd atd. a vůbec jí nevadilo, že já s nima ještě bydlím.

A taky jsem jako dospělá před tátou nekouřila, vůbec by mi to před ním nechutnalo.

Offline continuity
43212 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 13:42
Reakce na Karja:

Celovku v outdoorshopu. Petzl nebo blackdiamond. 

Offline Sweet Potato
40513 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 13:49
Reakce na Karja:

Čelovku od Petzla. Myslím, že v Rockpoint, Hudy, Husky pořídíš.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 13:53
Reakce na Karja:

Já bych to NIC respektovala, někdo o hmotné dárky fakt nestojí, a je mu třeba i trapně při tom obdarovávání. Ale tvoje puzení chápu. Já bych asi darovala poukaz do restaurace, tak to řeším já. Nebo když zážitek, tak dobré jsou prý ty escape games. 

edit: smazala jsem pasáž, kde jsem drbala svého muže:)

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 13:57
Reakce na Gatita:

Ale ty Vánoce jsou pro něj ideální - položí to beze slova pod jedli a je to 

Offline Karja
44769 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:01
Reakce na Torrah:

To nevadí, třeba jsme inspirovaly někoho jiného, to pilotování bylo fakt dobrý.

viktorka_od splavu Jo má "nový", moje. Samozřejmě hrozně nenápadně. Já koupím toho Petzla čelovku, už minule to tady někdo chválil, on potřebuje dobrou v noci do přírody a jestli jí ztratí jako 50 % dalších věcí, tak doufám, že jí najde nějaký dobrý člověk, který z ní bude mít radost:-D.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:01
Reakce na Gatita:

Nahodou muj muz tim taky trpi . Kamaradkam prijde divne, ze si darek k Vanocum kupuju sama, ale detem by se nezdalo, ze maminka cely rok zlobila . Az deti odrostou, tak vanocni darky k zivotu potrebovat nebudu. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:02
Reakce na Mutziputzi:

A tak to já vim, že je vysoko, i když jsou zvěsti, že to půjde ještě vejš, ale já pracovně, kvůli možnostem platby za kryptoměnu obecně.

chcete si objednat vraha nebo tak něco?  (to se platí za bitcoiny, ne?)

Offline Karja
44769 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:05
Reakce na Gatita:

My jsme naučený z domova, dávat si fakt malé dárky - jakože kolem tří stovek rodina - když něco lepšího složíme se. Platí to na vánoce i narozeniny. A jednou jsem dala sestře trochu dražší poukaz na oblečení k narozeninám, protože zrovna nebyla v situaci, že by si koupila, co chce. A ona z toho byla fakt v divných rozpacích, už bych to znovu neudělala. Takže ano, máš pravdu, chce to respektovat druhého. 

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:18
Reakce na Lamicka:

Ha ha, koukám, že to není zas až tak neobvyklé. Chvíli mi ale trvalo, než jsem to pochopila. Protože nejde ani o lakomost, ani o to, že by zapomněl, ale fakt o nějaký problém s tím společenským úkonem:-) Naučili jsme se s tím žít, uchýlili jsme se ke kompromisu - on pochopil, že pro mě je důležité ctít nějaké tradice, a že si prostě jeden symbolický dárek předáme, já zas pochopila, že to nesmím přehánět.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:21
Reakce na Gatita:

Já jsem se dřív taky styděla dávat dárky, měla jsem je koupený i zabalený, pak mi přišlo, že jsou blbý, tak jsem je nakonec nedarovala. Pořád jsem měla pocit, že dar musí být něco hrozně světobornýho, jedinečnýho, originálního, prostě DAR, jinak to ani nemá cenu dávat. Naštěstí jsem z toho pak nějak vyrostla.

Ta návštěva escape roomu je podle mě dobrý nápad, hlavně chlapi, co rádi hrajou hry, jsou z toho nadšení, ale není to podmínka. My už jsme na ně pár lidí vytáhli a zatím všichni chtějí jít znovu :-). Většinou je lepší to jít ve víc než dvou ldiech, protože pro 2 lidi, nováčky, to může být těžký, takže by to chtělo ještě někoho přibrat. Ale jsou i výjimky, třeba nedávno jsme byli v Domě duchů , kde by to ve dvou bylo ideál, protože v partě se člověk přece jen míň bojí. Nebylo tak náročný na vyřešení jako většina těch vysoko hodnocených únikovek, ale atmosféra byla dokonalá, fakt jsem se bála.

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:26
Reakce na Torrah:

Karja 

Dík za tip, mám dárek pro syna! Na simulátorech byl několikrát, má to rád, tak dostane hodinu v bojové stíhačce s armádním pilotem :)

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:27
Reakce na Gatita:

Muj muz taky zcela vazne nerad dostava darky, odmita si nejake vymyslet, stale opakuje, ze nechce NIC, pripadne svaty pokoj, a kdyz se me cela rodina pred vanoci pta na tipy pro nej, je to fakt des

nastesti spolu jsme se dohodli, ze si vanocni darky nedavame, takze pro nej to musim resit jen jednou rocne na narozeniny

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:31
Reakce na Jiná Realita:

chcete si objednat vraha nebo tak něco?  (to se platí za bitcoiny, ne?)

Já lidumil? Poslední dobou zjišťuju, že už jenom verbální atentát je moje silná stránka, za to bych neplatila

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:32
Reakce na Pinot Noir:

Dík za pripomenuti! Musim dneska koupit krmivo do krmitka!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:33

Jinak já mám kliku na ty, co nechtěj "nic", ale pak si dlooouho pamatujou, že opravdu NIC nedostali

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 14:52
Reakce na Zina:

Dům duchů? To zní dobře! Musím zjistit více ... A zároveň děkuji za zajímavý tip na překvapení .