Je docela zajímavý, že naopak před troubou nízko umístěnou coby bezpečnostním rizikem varovaly už prehistorický příručky, ze kterých jsem se učila na vysoké, bez ohledu na tehdejší trendy. No trvalo to vcelku dlouho, než se to adaptovalo. :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita jedině z prostorových důvodů. jinak je to fakt blbost
ideál je samozřejmě něco takovýho
Toto sa mi nepáči. Ak by som mala miesto snažila by som sa časť kuchyne so spotrebičmi oddeliť alebo schovať tak aby nebola tak viditeľná.
Karoleena mně přijde, že se ty trouby dávaj do výšky už docela dlouho, jen ne každej na to má prostě v tý kuchyni místo. jako my třeba.
Victoria nahřívač nadobí ![]()
![]()
Jiná Realita Jo:-) A pod kávovarem je zásuvka na hrnečky a pod konvektomatem vakuovací zásuvka, pokud jsme stále u té fotky...
Jiná Realita toho, že nemáme nahřívací zásuvku na talíře lituju minimálně jednou týdně...
paktofonika neříkám že přesně takhle se mi to líbí, spíš mi to připadá dost nehezký, ale že takhle je to ergonomicky správně, ne nad sebou. akorát ten prostor to zabere, no. kdybys měla mít všechno ve výšce kam pohodlně dosáhneš a nemusíš se ohýbat/nepadá ti to na hlavu tak by ty kuchyně musely fakt být jak fotbalovej stadion:-)
Victoria zásuvku na hrnky chápu, ale vakuovací zásuvka ![]()
Jiná Realita Pro uchovávání potravin a pro vaření sous vide, což Miele v konvektomatech umožňuje.
Victoria tož to je pro jiné kuchařinky, než jsem já
Victoria a koukám že mají i konvektomat a parní troubu v jednom... akorát teda za cenu jen mírně ojetého menšího vozu;-)
Jiná Realita po tom, co mi dcera líčila jak u nich dělají steaky, o sous-vide uvažuju čím dál víc:P (akorát na troubu to nevidim, spíš hrnec, a to zas bude další krám zabírající místo. plus nějakej ten vakuovací pytlikovač.. achjo:-( oč lepší mít to vše zabudovaný
Báječná věc! Použitelná i na další milion věcí jako třeba kynutí těsta, odpočívání masa a nebo prostě když nechceš aby ti vystydla příloha než doděláš maso atd..atd ![]()
ice hmmmmm.....to už zní tak praktičtěji :) až budu za sto let dělat novou kuchyni, asi po tom zapátrám ![]()
Blbý dotaz: Je mezi přítomnými někdo, kdo považuje kuchyň za mučící nástroj?
Spinifex no pozor, já takhle nevymejšlím protože by mě vaření bavilo! právě naopak, protože mě to nebaví tak se to snažím co nejvíc ulehčit a zpříjemnit. za předpokladu že máš rodinu která se aspoň částečně stravuje doma se prostě jídlo musí nakupovat, skladovat a připravovat... kdyby to šlo zrušit jsem první pro!:-))
Spinifex opýtam sa manžela, občas sa tam tak tvári...
slniecko Děkuju moc, podívám se na ty odstíny.
Emi držím palce, radšej najprv odskúšať na malom kúsku, tie prírodné farbivá každému chytajú inak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí