coralline Jo
Já se toho nebojim. Stojí mě to teda spoustu modřin, většinu léta tak vypadám jako po nějaký ohromný bitce! A taky se ze mě stala degustátorka rybníkový vody.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika V Praze se dá půjčit na několika místech. Já si ho taky půjčuju, svůj nemám, ale časem bych si ho chtěla koupit.
Lama_z_Lana Smekám. Hluboce. Já teda čuměla, už když to v létě dělaly děti, ty mají ale příhodnější rozměry. Pro mne už stát je výkon.
andulka01 Ja mam jednu neterinku dost pri tele, nevim teda, kdy a jak u deti uz mluvime o obezite, mozna do toho taky spada, ale udela, kotoul, stojku, hvedu, most, provaz a to I ten s rozstep nebo jak se tomu rika. Do toho provazu se jeste vzprimi na rukou nebo lehne plne na zem a podobny blbosti Prej se to naucila sama s detma. Je sikovna, jen ty kila, snad se to podari sundat, ony to ty deti dokazou vnimat hodne brzo a trapit se:-/. No s tvym prispevkem to temer nesouvisi, no coment videa fitness matky s nefitnessndetma.
Neporadite nekdo v okoli Riegracu, spis smerem na Ipak nejakou kavarnu nebo neco, kde bych se mohla pripadne odlozit s rocnim ditetem? Takze nejakej koutek na hrani abych ho mohla vypustit ci tak?
dzizisketa tady je to tak, ze pronajimani bytu vychazi z premisy vlastnictvi zavazuje, plus presne z toho, cos psala - pravo na dustojne bydleni.
najemni smlouvy se standardne uzaviraji na dobu neurcitou. Majitele si najemce dost proklepavaji pred uzavrenim smlouvy (doklad o prijmu, potvrzeni o bezdluznosti... ), ale po uzavreni smlouvy ji neni mozne jen tak vypovedet, plus i pro zvysovani najmu plati presne dany pravidla, o kolik a proc se muze zvednout.
Ale tady lidi co kupujou byty jsou v mensine, spis nejaka rodina z bavorska koupi celej najemni barak :) byty spis kupujou lidi odjinud jako investici nebo protoze muzou, v tech pak ani nikdo nebydli...
coralline Ještě k těm počtům nájemníků, nejde dát do smlouvy, že s každým dalším obyvatelem bytu se zvedá nájem? Tak aby to prostě pokrylo eventuální škody. Protože i reálně se (aspoň u nás) platí do společného fondu podle toho, kolik lidí v bytě bydlí. A překvapivě to udělá dost rozdíl. Když jsem měla v bytě šest studentů platili jsme téměř polovinu úklidu celého domu!
Garfie Zvedají se samozřejmě platby za služby.
Garfie zrovna to chci napsat: do fondu se platí podle spoluvlastnického podílu a ten by měl být teoreticky konstantní (pokud tedy nerozšiřuješ m2 bytu
nebo se společně jako SVJ nerozhodnete navýšit platby á m2); počet osob ovlivní jen položku zálohy na služby (voda, úklid, odpadky, společná elektřina atd.) - minimální počet osob je 1ks, i když v bytě nikdo nebydlí
Sweet Potato RoSa No právě-proto myslím, že minimálně tohle jde do smlouvy s podnájemníkem zakomponovat....
Karja Muj pripad. Tlusty, nesmirne sportovne nadany dite. Vyhravala jsem sprinty a strasne jsem chtela do gymnastiky. (Otec delal zavodne atletiku, tak asi nejaky dedictvi)
Ale nesmela jsem. Museli jsme sedet doma a jist. Jidlo=matka ma od nas klid, nikam=matka ma od nas klid, pac musime sedet doma. Drzim palce neterince.
Ja jsem mela deprese ze vzhledu a furt je vlastne mam. Tak at to utnou co nejdriv!
Garfie tak to určitě! já jen, že do společného fondu se neplatí podle počtu osob - tj. nepatří tam zálohy na služby
(i když ve skutečnosti platíš jednu částku, jsou to dvě položky)
RoSa To já chápu, ale třeba svým nájemníkům proúčtovávám jen energie a vodu, zbytek je prostě zahrnutý do nájemého. Ale to je vlastně asi špatně....
Karja Takovou holčičku taky znám, chodila s mojí dcerou do tanečního kroužku. Moje štíhlé drobné dřevo se neumí hýbat (teď dostala v těláku dvojku!!!
) a ona ne že oplácaná, ale fakt už tlustá holčička, hýbala se perfektně, vždycky v rytmu, ohebná....no zírala jsem! Ovšem po cvičení ji vždycky čekala maminka s koblížek....
Mutziputzi ja to urobím. Ale neurobím sviečku bez toho aby som si nepomohla švihnutím nohami a podopretím zadku rukami. Nám trenerka dava robiť sviečku z lahu spojené natiahnuté nohy na zemi. Potom pomaly s rukami pozdlž tela nohy dvíhať vyrovnané do sviečky a spustiť až za hlavu a špičkami sa dotknúť zeme a pomaličky späť. No tak to neviem. Mám ťažký zadok, no ![]()
olivieraa a nie je to jedno, či sa nosia? Kardigany su v tomto období vhodné, dobre sa nosia a dlžku si daj aká sa ti hodí k ostatnému.
K tomu opření loktů, mně nelimitujou zkrácený svaly ani vazy, mně vadí kostra. S pružností nemám problém, dlaně ve stoje dám zfleku na podlahu i níž a nemám ztuhlý nohy při 90 stupních, fakt prostě asi kyčle.
Mutziputzi Uvolněné kyčle, uvolněné emoce...
. Najdi si někoho, kdo ti ukáže ty správné cviky, protože do budoucna jsou kyčle zásadní pro chůzi i záda. Moje učitelka jógy říkala, že mládí se skrývá v kyčlích...
.
999 takhle nějak, jo? ![]()
(jsem chodila chvíli na břišní tance, ale když odhlédnu od své hluchoty - koho zajímá že je to na hudbu:-P tak jsem ten pohyb prostě nedokázala nasimulovat, teoreticky vím jak na to, ale prakticky...![]()
999 Počkej počkej, co to pro mě znamená ty tuhý kyčle? Za a) že v sobě dusim emoce? nebo za b) že jsem tělesně sešlá nebo je to za c) něco ještě horšího?![]()
viktorka_od splavu Asi jsi na to byla málo macatá...:-). Štíhlejm holkám tyhle tance moc nejdou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí