Potrefenáhusa
doufám, že jsi tak šla do práce!!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Úplně zírám co všechno se dá řešit s vlasama. Fakt vás obdivuju, já si meju hlavu tím co mi přijde pod ruku, kondicionér max jednou do měsíce, nefénuju, někdy ani nečešu. Chodím někdy spát s mokrou hlavou, stejně se ráno sprchuju celá i s hlavou. U moře neřeším styling už vůbec. Šampón řeším až teď, v rámci ekologizace domácnosti jsem pořídila pevný bylinkový, tak uvidím až vyzkouším. A vlasy furt docela fajn. Teď mi teda strašně padaj, ale to je celkovou vyčerpaností, o víkendu se vyspim, koupim para ořechy a bude to zas ok.
Garfie ne, jsem mekka :-)
Potrefenáhusa
podla mna by si to mala nechať tak. Vyzerá to cool. ![]()
andulka01 No vidiš, já kondicionér nikdy a hřeben ani nevlastnim![]()
Potrefenáhusa Si ma pobavila
Ako vyzerá ráno neviem pretože mi vadí spať so suchým šampónom vo vlasoch. A hlavne s tak silno parfémovaným. To radšej škrobenku
Mutziputzi Uf, tak dobrý :-) jsem si přišla jak lesana konbinovaná s bezďákem :-)
paktofonika skrobenku mám na polštáři...
Kratky vlasy maj v tomhle výhodu, když jsem měla delší, parkrat jsem v noci vstavala a musela si je jit umýt, když jsem je měla nasmrdeny kouřem z hospody a nedalo se s tím usnout
andulka01 Ale já tak docela poslední dobou vypadám, zas neusni a vavřínech![]()
Potrefenáhusa Tak příště aspoň na večírek ![]()
Potrefenáhusa Tohle by se mi bejvalo hodilo v tak před měsícem, kdy jsm chtěla česat číro a nedrželo mi to. ![]()
Potrefenáhusa no ty krabe, slušný háro ![]()
Potrefenáhusa Tak tahle fotka se ti fakt povedla. Super styling
.
paktofonika škrobenku do vlasů? Tak to bude taky slušný háro pak ![]()
Mutziputzi Snad v poho, stříhat se chodím ke kadeřnici, meju se každej den, antiperspirant používám. A hlavně, vlastním hřeben! Jeden kus a skoro ho nepoužívám, ale aspoň tak :-)
Mám teda polokrátký vlasy (polo znamená půl hlavy na trojku a zbytek kratší), takže v podstatě není o mnoho co pečovat :-)
prosím vás, ktosi kedysi (asi ešte na MP) odporúčal nejakú fakt dobrú knihu na odučenie od fajčenia. Tuším Pinot Noir ? Neviete náhodou niekto, čo to bolo za knihu?
Potrefenáhusa
Velmi podobně jsem dopadla se Sea Salt sprejem Aussie, taky mám fotku, ale dávat to sem nebudu, až tak dobrá jak takhe není.![]()
Jé, ty máš stejně krásný vlasy jako já.
betsey Allen Carr - Snadná cesta, jak přesta kouřit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.