"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:14

Tyto problémy šmahem vyřeší krátký sestřih Btw, značka kurzhaarmädchen asi neexistuje, co?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:17

Luna mozem vediet ktory to je? Ten objemovy puder z dm. By sa mi sikol. Vdaka. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:18

dzizisketa Tak jedna tu píše že krátke vlasy sú náročné na styling a ty že nie. Aši viac záleží na strihu než na dĺžke. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:21

dzizisketa kratke vlasy mozem len zavidiet,  ja s mojou lebkou musim mat vlasy dlhsie nez po bradu inak vyzeram ako chlap. Navyse skaredy chlap

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:22

Mrakoplas změnit střih pomůže.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:24

Ja nez kratky, tak radsi 1cm jezek, to ma aspon grady, neznam druhou Lindu E.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:30

Ounz na to mastenie asi nie,  na jednoduchsiu upravu ucesu urcite,  lenze mne bohuzial maloktory strih pasuje,  ale to je nadlho.. Teraz je to este zhorsene tym,  ze mi po porode vypadalo fakt vela vlasov,  nez to dorastie tak este asppn rok a pol musim improvizovat. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:33

Mrakoplas

A já též nemůžu mít krátké vlasy, přesně protože vypadám jak chlap.  Ale prý ne jako škaredý, spíš je ze mě pak takový arménský pastevec. (Ne zatím takovej ten stoletej děda v kožichu, to má ještě čas).

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:37

Krátký vlasy jsou super do tý doby, než se musí foukat (vlastní zkušenost). To bylo fakt vstala a šla. Jen mi to brutálně neslušelo. Ta moje délka už ten kulatej kartáč fakt potřebuje.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:37

Luna haha idem si vygooglit ako vyzera armensky pastier   a dakujem

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:39

Mrakoplas tak pro mě mikádo bylo nejhorší, jak mam jemný vlasy, tak sem to furt zastrkovala, upravovsla a pročesávala a výsledek děs. Teď mám krátký hodně a je to lepší

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:41

paktofonika Big je podle mě fakt nejlepší věc, co jsem kdy z Lush měla. Zkoušela jsem ještě tuhý kondicionér, ale ten mě nenadchnul, ta aplikace mi prostě nějak nevyhovuje. A teda kromě toho jsem teď v poslední době měla jejich naked sprcháč z valentýnské limitované kolekce a čerstvý peeling Let the good times roll a oboje naprosto boží vůně a moc příjemný celkově, ale to jsou takový řekla bych zbytný produkty, který prostě vyloženě nepotřebuju a jsou spíš pro radost. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:42

Ounz ako je to pravda,  na tie jemne vlasy je mikado asi najpracnejsi uces aky existuje 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 10. července 2018 13:45

Mrakoplas no..jako musela bych to vydržet a pak nosit v culiku, ale to dakt nevypadá dobře..

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. července 2018 14:01

paktofonika no s těma krátkýma je to takový jak se to vezme. Čerstvej střih je super, rychle schne, stačí prohrábnout vlasy nějakým tužidlem, všechno super. Akorát že to celkem rychle odrůstá a na to, abych 1x za měsíc chodila na přestříhání, nemám morálku. A taky po noci to má tendenci stát, takže hlava pod kohoutek je tak jako tak nutná - pokud nechceš chodit s anténou. Ale odpadá zdlouhavý natáčení přes kartáč, několikaminutový fénování. 
A jak jsem psala, kdybych měla tu lebku a lícní kosti, stříhám se na ty dva cenťáky strojkem. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 10. července 2018 14:48

Gellnerova Lebka a lícní kosti nestačí, ještě právě nesmíš mít ty chlapský rysy. I když jednou z toho třeba udělám záměr.

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 14:52

Luna Já myslim, že to hlavně potřebuje určitý fluidum, jinak to vypadá jako "když už jsem vošklivka, tak s plnou parádou", modelově Bára Hrzánová

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 10. července 2018 15:03

Mutziputzi Bára je ovšem moje oblíbená herečka!!! A není ošklivá. 

20970 příspěvků moje polička 10. července 2018 15:04

Luna Moje taky!....ale gesicht bych asi nevyměnila

Offline Gatita
8639 příspěvků moje polička 10. července 2018 16:22
Reakce na Mutziputzi:

Luna Já myslim, že to hlavně potřebuje určitý fluidum, jinak to vypadá jako "když už jsem vošklivka, tak s plnou parádou", modelově Bára Hrzánová

​jo presne. Mne ted docela blbe ostrihali vlasy,ze jsem chvili premyslela,ze to necham ostrihat razantne nakratko.uz jsem si nasla nejake obrazky,jak bych to chtela. A pak jsem si v metru vsimla,jak vypadaji kratke vlasy na 90% realnych zen a vystrizlivela jsem.nejsem si jista,jestli patrim mezi tech 10%,co vypadaji chic a zensky , a ne tak nejak nijak jako vetsina smrtelnic.