Tyto problémy šmahem vyřeší krátký sestřih
Btw, značka kurzhaarmädchen asi neexistuje, co?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Luna mozem vediet ktory to je? Ten objemovy puder z dm. By sa mi sikol. Vdaka.
dzizisketa Tak jedna tu píše že krátke vlasy sú náročné na styling a ty že nie. Aši viac záleží na strihu než na dĺžke.
dzizisketa kratke vlasy mozem len zavidiet, ja s mojou lebkou musim mat vlasy dlhsie nez po bradu inak vyzeram ako chlap. Navyse skaredy chlap![]()
Mrakoplas změnit střih pomůže.
Ja nez kratky, tak radsi 1cm jezek, to ma aspon grady, neznam druhou Lindu E.
Ounz na to mastenie asi nie, na jednoduchsiu upravu ucesu urcite, lenze mne bohuzial maloktory strih pasuje, ale to je nadlho.. Teraz je to este zhorsene tym, ze mi po porode vypadalo fakt vela vlasov, nez to dorastie tak este asppn rok a pol musim improvizovat.
A já též nemůžu mít krátké vlasy, přesně protože vypadám jak chlap.
Ale prý ne jako škaredý, spíš je ze mě pak takový arménský pastevec.
(Ne zatím takovej ten stoletej děda v kožichu, to má ještě čas).
Krátký vlasy jsou super do tý doby, než se musí foukat (vlastní zkušenost). To bylo fakt vstala a šla. Jen mi to brutálně neslušelo. Ta moje délka už ten kulatej kartáč fakt potřebuje.
Luna haha idem si vygooglit ako vyzera armensky pastier
a dakujem
Mrakoplas tak pro mě mikádo bylo nejhorší, jak mam jemný vlasy, tak sem to furt zastrkovala, upravovsla a pročesávala a výsledek děs. Teď mám krátký hodně a je to lepší
paktofonika Big je podle mě fakt nejlepší věc, co jsem kdy z Lush měla. Zkoušela jsem ještě tuhý kondicionér, ale ten mě nenadchnul, ta aplikace mi prostě nějak nevyhovuje. A teda kromě toho jsem teď v poslední době měla jejich naked sprcháč z valentýnské limitované kolekce a čerstvý peeling Let the good times roll a oboje naprosto boží vůně a moc příjemný celkově, ale to jsou takový řekla bych zbytný produkty, který prostě vyloženě nepotřebuju a jsou spíš pro radost.
Ounz ako je to pravda, na tie jemne vlasy je mikado asi najpracnejsi uces aky existuje
Mrakoplas no..jako musela bych to vydržet a pak nosit v culiku, ale to dakt nevypadá dobře..
paktofonika no s těma krátkýma je to takový jak se to vezme. Čerstvej střih je super, rychle schne, stačí prohrábnout vlasy nějakým tužidlem, všechno super. Akorát že to celkem rychle odrůstá a na to, abych 1x za měsíc chodila na přestříhání, nemám morálku. A taky po noci to má tendenci stát, takže hlava pod kohoutek je tak jako tak nutná - pokud nechceš chodit s anténou. Ale odpadá zdlouhavý natáčení přes kartáč, několikaminutový fénování.
A jak jsem psala, kdybych měla tu lebku a lícní kosti, stříhám se na ty dva cenťáky strojkem.
Gellnerova Lebka a lícní kosti nestačí, ještě právě nesmíš mít ty chlapský rysy.
I když jednou z toho třeba udělám záměr.![]()
Luna Já myslim, že to hlavně potřebuje určitý fluidum, jinak to vypadá jako "když už jsem vošklivka, tak s plnou parádou", modelově Bára Hrzánová![]()
Mutziputzi Bára je ovšem moje oblíbená herečka!!!
A není ošklivá.
Luna Moje taky!....ale gesicht bych asi nevyměnila![]()
Luna Já myslim, že to hlavně potřebuje určitý fluidum, jinak to vypadá jako "když už jsem vošklivka, tak s plnou parádou", modelově Bára Hrzánová
jo presne. Mne ted docela blbe ostrihali vlasy,ze jsem chvili premyslela,ze to necham ostrihat razantne nakratko.uz jsem si nasla nejake obrazky,jak bych to chtela. A pak jsem si v metru vsimla,jak vypadaji kratke vlasy na 90% realnych zen a vystrizlivela jsem.nejsem si jista,jestli patrim mezi tech 10%,co vypadaji chic a zensky , a ne tak nejak nijak jako vetsina smrtelnic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.