mně se zdá, že extra krátké vlasy vypadají fakt dobře jen na malých štíhlých ženách. nebo můžou být i velké, ale fakt útlé. přemýšlela jsem, na kom se mi kdy líbily a vždycky to byla malá jemná žena.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita já krátký mám a slusej mi určitě vic než dlouhý, jednak kvalitu už jsem tu zminovala a taky v nich vypadam o hodne livancovitejc
se strihem jsem spokojena, aby to vypadalo, tak to fenuju s kulatým kartacem, ale jak mám 3 vlasy, je to hned suchý
akorat ty krátký vlasy chtej fakt make-up, hlavně řasenku a rtenku
Big z Lushe je bozi, mne sedí, ale některý jemný vlasy hodne zacuchava
paktofonika tenhle

Potrefenáhusa Myslíš tento? ![]()

Potrefenáhusa hele moje máma si jednou koupila cosik od aussie, a teda to tak smrdělo, že se to nedalo..tak už nikdy. Jinak v krátkejch si přijdu taky lepší v dlouhejch bych vypadala děsně. Jinak většina dlouhovlasejch ty vlasy nosí v drdolu nebo v culíku, no to je oproti krátkejm fakt nádhera nesmírná. A jestli se někomu nelíbí krátkovlasý tlusťošky, tak by se mu imo nelíbily ani dlouhovlasý (ve vlasech to prostě neni)
Mutziputzi Tak jsem vběhla do DM (si taky musím koupit vše, co se tady chválí, že ![]()
) a přitáhla jsem si ten pudr, šampon + masku na blond vlasy (fialovou verzi) a malé balení výživného kondicionéru. Běda, jestli mi slezou vlasy
.
A ještě k těm vlasovým produktům. Objemové šampony moc nemusím, většinou mi vysušují vlasy, ale měla jsem objemový šampon od Kevin Murphy, k tomu hydratační kondicionér a vlasy fajn. Žádné plihnutí, ani roští, vlasy jsem nemusela mýt třeba 3 dny, což je pro mě nadstandardní výdrž. Jen teď mají na Glamot nějaký výpadek a KM je věčně nedostupný
.
whiskas Hele ja garantuju jenom pudr![]()
Ounz U tlustejch vosklivek jsou dlouhy znamkou zenskosti, kratky leda punku![]()
Mutziputzi Ale holky řikaly, že punk je jinde
.
Mutziputzi tak já sem punkerka v tom případku ![]()
Ounz Tak vzdycky je dobry nekam patrit![]()
Mutziputzi člověk se pak necejtí tak sám.. ![]()
Potrefenáhusa já vás vedu jako malou štíhlou ![]()
Potrefenáhusa Jiná Realita Taky vypadám líp v krátkých vlasech. Čm delší, tím horší, tím víc vypadám jak transvestita. Kdysi jsme se shodli se ségrou, že v dlouhých vlasech vypadáme jak náš otec v paruce. V krátkých vypadáme jenom jak náš otec ![]()
Jiná Realita bohuzel ne typ winona ryder ![]()
Pinot Noir
lol. zlepšila jste mi naprosto strašný den, děkuji.
Jiná Realita Není zač
Četla jsem vedle, to mě mrzí, život je někdy fakt k nepřežití ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.