Stará Stanová Kůže Mohlo by byť szurować (šurovač) a to znamená drhnúť(napríklad podlahu a podobne). V prípade ž. rod, čas minulý by to bolo šurovala
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Noren levandulový od nailmatic

paktofonika Na tebe jsem myslela, že bys to mohla vědět! Našli jsme sice nějak v překladači tenkrát, že to znamená "smála se", ale pak se mi to už nějak zpětně nepodařilo znovu najít, tak nevím... Opakovalo se to pořád v refrénu a je to nějaká obecně známá píseň, protože publikum to znalo a zpívalo s kytarou (slyšeli jsme to u táboráku na večeru polských námořnických písní).
Krehutka a kde se sežene..? Děkuju :)
Ounz Kupovala jsem v objectstore v Brně, ale nailmatic má i e-shop (trochu vyšší cena za dopravu, ale i jejich laky jsou super). Jinak ještě na webu kitchenette. nebo tady https://www.nila.cz/znacky/nailmatic/nailmatic/odlakovac-levandulovy/#100+ml
Krehutka díky moc :)
prosim pecka mas tuto sukni z COS? Jakou velikost? Asi 36 ze?
a pecka dziny mas prosim jakou velikost?
0zero7 Prosím tě, před časem jsi tady zmiňovala, že chceš přejít na odličování a čištění olejem. Máš už nějaké zkušenosti? Přemýšlím, že bych taky zařadila, zatím mě nejvíc oslovil Elemis a Votary. Tamponky ani ručník používat nechci, jen nasucho nanést, pak přidat trochu vody a emulzi umýt (ten druhý je v podstatě jen "cuvée" různých olejů, tak nevím, jestli to bude fungovat, spíš asi ne).
Krehutka Ja olejem odlicuju, mam mandlovy, nanasim tedy na navlhceny oblicej, na sucho jsem to nezkousela. Doma ho pak sundavam mlekem, na cesty mam malinkou micelarku.
Solathis Myslela jsem něco takového https://www.youtube.com/watch?v=aGQbZb8gWYQ
Je to spíš něco mezi 100% olejem a gelovým čističem.
Candance COS suknu nemam,lebo tmavomodru mi vypredali a bledu by som nevyuzila.Pecka dziny z HM mám 36 (myslim,este to mozem mrknut,ked pridem domov)
Candance já tu COS sukni mám tmavěmodrou svoji bežnou velikost
A uplně jsem na ni po vyprání a pověšení do skříně zapomněla ![]()
Krehutka Konkrétne produkty nepoznám a používam oil balm ale osvedčilo sa mi to. Produkt zmývam uterákom a niektoré veci sú fajn len na odličovanie a niektoré na následne vyčistenie pleti. Na oboje są mi osvedčil len Oskia cleansing oil a erborian oil cleansing balm. Ten Sulwhalsoo z videa by som rada skúsila, vlastne mám na zozname pár ázijských produktov ale dostupnosť je horšia.
Potrefenáhusa a to je? Protoze ja mam dve sukne 34, zelene cocony 36 a dalsi 38. Nedavno jsem si zkousela zelene s nabiranymi rukavy a do 38 jsem se ani nedostala.
Nevim, proc mam u teteo sukne dojem, ze si mam vzit 36.
Mne se uz pecka parkrat osvedcila stejnou velikosti a mela jsem pocit, ze tu sukni ma.
Candance no stejný číslo jako všude jinde nejen v COS (36), kokony mám letní a zimní loňský, oboje taky 36 (ty letní bych přes žebra snesla větší)
Potrefenáhusa tak a uz je to jedno
paktofonika NAkonec jsem objednala ten Elemis a vyzkouším, kdyžtak podám hlášení.
Candance jako žes objednala? Dobřes udělala! ![]()
Namisto priblblych dotazu ve stezovacim vlakne na tema kapesniku a jejich zehleni se jdu radsi zeptat sem na neco poradneho: Kdo vite neco o plavani? Ja jsem pred nekolika lety chodivala rada a casto plavat, bylo to pro me nejen cviceni, ale i bajecny stress reliever. Jenze jsem tady jednou narazila na debatu o plavani, ktera mi pomohla si uvedomit, ze plavu uplne blbe, a ze si ta zada spis huntuju, nez abych jim prospivala. Predevsim totiz neumim nic jineho nez prsa "pani radova", coz se snazim nedelat, a pak jsem se horko tezko naucila kraula, ale asi ne moc dobre. Treba nadechy/vydechy delam jen na prave strane, jak me to tady naucili ve skole, ale pry se to ma delat na obou? Ja ted uvazuju o tom, ze si zaplatim nejake hodiny, ale stejne bych rada znala vase nazory, na co se zamerit a jak plavat, aby to bylo dobre na zada. Predem diky ![]()
Krehutka Áno to je ono. Ma príjemnú vôňu ruží, ale veľmi jemnú. Niektoré produkty slúžia dobre aromaterapeuticky, niekedy mi je škoda umývať Tento Darphin je takisto veľmi príjemný čo sa týka vône. Ponúka je už teraz široká len Treba skúšať co vyhovuje.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.