Fleur dky za informace :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Fleur no bavily jsme se o tom docela intenzivně v nákupním vlákně (kauza růžové šaty:-), ty produktové fotografie jsou hodně upravované. já už od nich nekoupím bez osobního vyzkoušení nic.
viktorka_od splavu ale tam ti bolo predsa vysvetlené, že je to len uhlom fotenia. ![]()
Mutziputzi A mně přijde, že se tam fotí celkem rád a informuje bulvár zcela dobrovolně
Bulvar nemyslim, co pise luza pro luzu me v tomhle pripade radsi nezajima, to reakce "kavarny" me irituje.
Janulik03 tak vzhledem k tomu, že jedny ty jejich šaty jsem si zkoušela a 180 cm modelce byly pod kolena kdežto mně velikost asi o 2 čísla větší než potřebuju byla pěkně nad kolínka... tak nasrat![]()
Fleur Já jsem zase vypozorovala jinou záhadu - jsem asi tak stejně vysoká jako ty modelky a ony nevypadají, že by měly v poměru k trupu nějak krátké nohy.... A přitom podle popisu jim stačí ty běžně dlouhé (Regular) kalhoty, a to i u značek, které vedou Tall nebo Long velikost. Mně přitom vždy končí hodně vysoko nad kotníky.
tohle se mi stává často.
jsem malá (asi tak 163) a přesto mi šaty, které má modelka třeba po kolena, končí v půlce stehen
třeba v reserved se mi to stalo už dvakrát. ona po kolena, já minišaty.
Jiná Realita ještě se mi zdá vtipný, když na nějakém eshopu vyfiltruju sukně nebo šaty v délce "midi" a výsledkem je zobrazení 50 ks šatů do půli stehen a dvoje po kolena...
Mutziputzi Aha, tak já jsem informaci pobrala jenom z bulváru...
Fleur no bavily jsme se o tom docela intenzivně v nákupním vlákně (kauza růžové šaty:-), ty produktové fotografie jsou hodně upravované. já už od nich nekoupím bez osobního vyzkoušení nic.
prosim te tos psala a doprovodila grafickym materialem ty, vetsina proste vidi jinej uhel foceni a holt chapou, ze modelky a normalni smrtelnice v tom stejne vypadat nemuzou![]()
Jiná Realita No tak to nechápu už vůbec. Doteď jsem byla přesvědčená, že některé značky prostě šijí na menší postavy, ok, nejsem jejich cílovka. No ale toto....![]()
viktorka_od splavu promin ze tve okotovane fotografie kazdej pes jina ves nepovazuji za adekvatni dukazni material![]()
moninika Myslim ty vyzvy at mu tam jdou Prazane squatovat a jak si chlapci meststi intelektualove a Stropnicky marxista koupil zamek a ze Zeleni zaridili po cely Praze stavebni uzavery a resi to zamkem...no lavina, me bavi![]()
Zpíváte ještě někdy u táboráku? Červená řeka, Niagáááára a tak... (jako jestli to ještě někdo dnes provozuje, mě zajímá. Včera jsme to po desetiletích zkusili a strašně se nám to líbilo.
)
Mutziputzi Tak to jsem zatím nezaznamenala. Mě by spíš zajímalo, jestli na opravu bude žádat nějaké dotace...
moninika Byl by hloupej kdyby to neudelal
Mutziputzi ty sa tuším na tej dovolenke nudíš, že? ![]()
Mutziputzi Buď to má nějak ošéfovaný s dotacemi nebo je úplně.... romantický.
Janulik03 tak na 10 na plaz nevyrazim
Tady se nudit neda, doporucuju
Fleur Zrovna vcera jsem videla video o tom, jak se lisi produktova fotografie od skutecnosti. No asi uz si taky nic neobjednam bez zkouseni. Jinak gratuluji k uspesnemu vraceni.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.