"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 09:56

Mutziputzi ja už mám po dovolenke. Ešte sa chystám na otočku do Malagy, ale to už nie je dovolenka. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:03

Stará Stanová Kůže no fakt. mám takové šedé svetrové šaty, které jsem si teda nakonec nechala, ale nosím je jen s neprůhlednými černými punčocháči, tak jsou krátké, a přitom ta modelka je fakt měla po kolena, říkala jsem si, jak to budou skvělé univerzální šaty na chladnější období :/ a protože jsou na tělo, tak to fakt nemůže být úhlem focení.

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:04

Stará Stanová Kůže Jo, ale ne úplně tyhle nejstarší nejprofláklejší trampský kousky.

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:05

Luna uka video:-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:08
Reakce na Luna:

Fleur Zrovna vcera jsem videla video o tom, jak se lisi produktova fotografie od skutecnosti. No asi uz si taky nic neobjednam bez zkouseni. Jinak gratuluji k uspesnemu vraceni.

​No to som zvedavá čo bude keď prídu zľavy 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:09

Luna Pak mi vysvetli proc i zde mezi nami devcaty jsou takove, ktery to sedne nemlich jak na produktovce? Nevis-li, odpovim - protoze jsou stejne subtilni jako ty modelky, o vysku ani nejde, proste stejna etericnost.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:09

paktofonika Ted uz ne, uz na to nemam, do konce roku nic. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:12

Mutziputzi Jasny, to video bylo spis o spatnych materialech a ze nesedi pruramky a tak. V konecnem dusledku to pak vypada na lidech blbe. A o etericnosti nemluv, ja su cim dal nasranejsi, ze jsem nebyla vyvolena a uz bych se nejradsi prestehovala nekam do jeskyne. A od vcera nejim a je mi blbe.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:14

No jako...kdybych se měla řídit produktovkama, tak si v životě nekoupim nikdy nic. Ale tak prostě v něčem voblečená chodit musim, no.

20970 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:17

Luna No ja jenom ze je lepsi to akceptovat nez tady rysovat jak vyrobci podvadej a upravujou fotky to ze maj saty vzadu sespendleny je asi jasny, postprodukce taky, ale jsou to stejny saty, jenom holt tela jak z jinyho zivocisnyho druhu no, co nadelame...

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:26

Mutziputzi Ja jsem si nestezovala, ze nekdo podvadi. Ja bohuzel vim, jak to chodi. A taky treba nikdy v zivote nebudu spokojena s genetickou vybavou, proste obcas mi to bude relativne sluset, nic vic. A nikdy to lepsi nez produktovka nebude. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:27

Stará Stanová Kůže Jo, docela často. Na vodě, na akcích, chodíme v létě i spát pod převis a podobný srandy. Repertoár se většinou volí podle úrovně kytaristy a množství vypitého alkoholu. Když se spojí ne příliš šikovný muzikant (třeba já) a padne pár lahví vína, dojde i na pravé kotlíkařiny, ani Stánky se nestydíme dát 

49364 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:27

Mutziputzi ach jo. prostě si nerozumíme, zjevně. to že éterická postava není jako postava ne-éterická a že oblečení vypadá na každé jinak je zjevný a nenapadlo by mě to nějak rozebírat. to, že když si bez ohledu na konkrétní postavu vezmu na sebe šaty o 2-3 čísla větší než je má velikost, tam, kde to nesedí si to zapošiju/založím/vyretušuju a zbytek na mě bude ladně povlávat, tak to je podvod. jako jasně, nečekám že podvádět nebudou, nejsu naiva, ale znamená to, že ty šaty mají prostě špatnej střih. protože jestli mají sedět jako na modelce, tak by především měly sedět té modelce. pokud ona má vel. 32-34 tak v její velikosti by na ní měly ladně povlávat a nemělo by být potřeba někde to zapošívat. a pokud já mám 40, tak v mojí velikosti by měly opět sedět tak jak mají. ano, nebudu v nich vypadat že mám 45 kilo, to je jasný, šmarja.

20970 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:35

viktorka_od splavu jen tvrdim ze i zde jsou kolegyne co na nich saty vypadaj nemlich jako na produktovkach s i ty ruzovy by vypadaly stejne dobre, tak cim to bude? 

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:39

Mutziputzi tak nejde snad o to, jak v tom kdo vypadá (to je snad jasný), ale že ty šaty jsou osobě, který by měly bejt o těch 20 cm delší, naopak o 30 cm kratší....to trochu divný je, ne?

49364 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:44

Potrefenáhusa tak nejak..

20970 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:44

Potrefenáhusa to jsem v realu nezaznamenala

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:46

viktorka_od splavu No prece se natahnou do sirky a tim padem se dole zkrati.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:49

Mutziputzi já u šatů a sukní teda už jo

nebo v tom cosu maj některý šaty takový, že 34 se rovná reálný tak 42, a to si říkám, že snad maj na ty modelky našitý nějaký speciální kusy, protože tak zašpendlit by se to snad ani nedalo

(strašně se mi tam na jaře líbily jedny tmavěmodrý, ale prostě to fakt nešlo, byl to megastan, přitom na fotce vypadaly moc hezky a reálně)

20970 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 10:51
Reakce na Luna:

viktorka_od splavu No prece se natahnou do sirky a tim padem se dole zkrati.

​no to vam tady prave vysvetluju diplomaticky, diky!