Luna tento jev duverne znam, ovsem u velikosti o nekolik vetsi nez je ta moje bych ho veru necekala:P to nastane kdyz natahnu sve drive na kolinka sestatricitky, ze jsou razem pod zadek
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu ja jsem to teda na rozdil od mutzi az tak vazne nemyslela.
Nevim cim to je, ja mam zas vsechno priserne dlouhy, pas u kolen a saty co maji byt po kolena mam po kotniky. Proste zahady vesmiru.![]()
Luna trpaslicku jeden![]()
Mutziputzi Woe bych taky byla radsi Snehurka, ale to uz nekdo vyzral!![]()
![]()
sněhurka řikáš?

viktorka_od splavu to je ti strihem!
viktorka_od splavu Ta je nedostizna, krasna a vubec, ja bych v tom samym mohla vypadat takhle:

Luna s trpaslíkmi si mala spolubývať a nie ich zožrať. ![]()
Janulik03 Ty me tak nasralo, ze jsou ty saty na produktovce delsi nez na mne, tak jsem se neudrzela.![]()
Luna to bylo zbytecny, bylo to spatnym strihem, kdyz je dobrej strih, sedej saty stejne pekne trpaslickovi i Snehurce, mam to narysovat?
Mutziputzi No uz je pozde, aspon to bylo low carb...
Mutziputzi hele, já si teda na svůj zadek stěžuju, ale že bych ho měla až tak obří, aby mi zkrátil šaty o 20 cm, tomu nevěřím ani já ![]()
viktorka_od splavu Ta je nedostizna, krasna a vubec, ja bych v tom samym mohla vypadat takhle:
vymenila bych boty a dobry![]()
Vědět, že si tu ze mě budete dělat prdel, tak sem žádnou fotku nedám! ![]()
Jiná Realita Vsak Mutzi to pry nakresli rikala. Je hodna, mohla se misto toho opalovat.![]()
Zpíváte ještě někdy u táboráku? Červená řeka, Niagáááára a tak... (jako jestli to ještě někdo dnes provozuje, mě zajímá. Včera jsme to po desetiletích zkusili a strašně se nám to líbilo.
)
jasně, normálně to neposlouchám, ale na vodě nebo na trampu si to zazpívám ráda ![]()
Jedu na víkend na dámskou jízdu do Krakowa a jaksi mě ani nenapadlo se na tu cestu pojistit. Jedna z kamarádek mě ovšem nařkla z toho, že jsem nezodpovědná....což teda jako jsem, o to nic, jednou jsem si bez pojištění vyjela jako baťůžkář na Kubu, ale přiznám se, že pojistit se na třidenní cestu do Polska, kde budeme vysedávat po kavárnách a korzovat podél Visly mi přijde spíš legrační a teď si vedle mojí party připadám jako rebel
. Jak to máte?
Garfie Pojistit. Přes internet je to během chvilky, na 3 dny to bude stát málo a v případě, že se něco stane budete neskonale vděčná, že jste to udělala
Garfie často taky zapomínám, ale když si vzpomenu, vždy se pojistím. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.