"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 11:10

Setkali jste se už s tím, že by vám z českého eshopu poslali fejk? Jde mi konkrétně o Nike. Jinde než na nikeovským e-shopu mají  ty věci o 1/4 levnější, tak jsem motivována. Z  fotek těžko soudit.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 11:12

Stará Stanová Kůže Nie, ale ja si dávam na eshopy veľký pozor. Teraz sa totiž vyrojili rôzne eshopy ktoré sa tvária seriózne, ale predávajú len fejky, prípadne je samotný eshop fejkom. O aký shop konkrétne ide?

1333 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 11:27

paktofonika Díky, oni to mají o tolik levnější i třeba na A3, takže to asi šméčko nebude. Nike.com je s náskokem nejdražší, tak si asi dost přirážej, nebo kvůli tomu poštovnýmu zdarma držej ceny vysoko.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 11:32

Stará Stanová Kůže Aha už chápem, ty na základe nižšej ceny usudzuješ že to môže byť fejk? No prezri si stránku, prípadne si prečítaj recenzie ale cenou by som sa neriadila pokiaľ nieje až podozrivo veľmi nízka.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 11:39

Stará Stanová Kůže Kolikrát vypadá loňská a letošní kolekce skoro stejně, není to tím, že na ofiko eshopu maj letošní a jinde starší?

1333 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 11:44

Mutziputzi No právě.... Katalogový (nebo jak se tomu říká) kód to má stejný, ale kdoví, jak to maskujou. No je to problém...

20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 12:16

Stará Stanová Kůže Já bych se nebála, koupila jsem si teď Stan Smith, Adidas je má snad za 2,5, já za 15 stoveček....teď v Barceloně každej druhej migrant prodává Yeezy za 10 éček, tam bych zpozorněla))

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 12:26

Já ty ezokecy taky nedávám, proto si cvičím doma, podle knížek nebo podle YT, ezočásti přeskakuju. maximálně zajdu sem tam (jako fakt sem tam = párkrát za rok) někam na lekci, aby mě instruktor trochu poopravil pozice, ve kterých na sebe nevidím apod.

Pro mě ta hormonální jóga žádnou ezorovinu nemá. Jsem přesvědčená o tom, že hlavní důvod, proč to funguje, je ten, že to stimuluje a prokrvuje příslušné potřebné orgány, aby fungovaly tak, jak mají. Takže čistě fyzická rovina. Ale nikomu to samozřejmě nevnucuju. 

20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 12:31

MP Meri maj prej smysl zcela zásadní, tzn. by tomu člověk asi měl i věřit, chodila jsem k lektorce osobně certifikovaný autorkou, doslova mi bylo řečeno, že to bez toho nemá smysl, samozřejmě to neuškodí, ale hormonální jóga to bez toho prostě neni.

1333 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 12:33

Mutziputzi asi to radši objednám z nike.com, našla jsem produktový videa z r. 2015, takže je opravdu dost možný, že ty jiný shopy prodávaj (i) starší verze, z těch rozdílněj fotek těžko říct, ale něco čuchám. Kromě toho z tohohle oficiálního webu objednávám vyloženě ráda. A už mě nebaví to zkoumat. :)

20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 12:34

Stará Stanová Kůže jinak třeba za Footshop nebo Freshlabels bych já dala ruku do ohně

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 12:38

paktofonika andulka01 Já už jsem to tady psala, ale každá jóga je hormonální... Takže i když si pojedete samy doma pozdravy slunci, bez ezo keců, bude to mít příznivé účinky...

20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 12:44

999 v principu ano, ale "ta pravá" je fakt jenom takhle, s přesným dýcháním, pořadím, frekvencí a bohužel s ezokecama

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 12:56

Mutziputzi Ježíš "pravá"... Jóga je dneska hroznej bussines. Všechny ty cvičení ve tmě, aero jóga, hormonální jóga, naked jóga... Ta tvoje lektorka by přeci byla sama proti sobě, kdyby ti říkala, že i normální jógou lze leccos upravit... Já měla ohromné štěstí, na svoji první učitelku jógy. Přestože cvičila hrozně dlouho po světě, z toho 7 let v Indii, byla ke mě shovívavá. Dělala si ze mě srandu, že si tam chodím otvírat čakry, abych mohla jít vzápětí na víno...Nechala mě být, nenutila mě meditovat... Jenže krůček po krůčku tě jóga stejně mění. Kdybys viděla, jak jsem teď o víkendu použila svojí "mentální" sílu k tomu, abych udělala most na paddleboardu, to bys koukala. A fakt to bylo víc v hlavě, než v těle .

20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 13:02

999 souhlasim s tebou beze zbytku, až na první větičku))) jako fakt tohle je hormonální jóga "TA PRAVÁ", ta moje lektorka necvičí jenom tu, z touhle ona sama začala až pár let poté, co jsem k ní chodila na obyč vinjásu, čili jí to mohlo bejt šumák jestli se dostavím na tu nebo tu druhou, hele hoď si to do googlu, ta Dinah Rodrigues je autorka konceptu

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 13:03

Mrakoplas Tak ja s tim bojuju doted a uz to budou 2 roky. Pulka vlasu pryc , nove trsy pod nima, ale udesna kvalita, pristi mesic to komplet shodim, moje nervy uz to nedavaji. Ten methionin budu muset tez zkusit. Chi zpatky svy vlasy!

1333 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 13:06

@999, Mutziputzi Nikdy jsem jógu necvičila a jsem nemehlo. Když někam dorazím na jógu (pro začátečníky třeba nebo něco jiného) budu tam za exota, protože všem kromě mě to půjde, nebo je takových jako já víc?

20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 13:09

Stará Stanová Kůže žádnej stres

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 13:12

Luna methionin  v kombinaci s hairboosterem opravdu funguje. Brala jsem tuto kombinaci kvůli jednomu problému a krom podrostů mi strašně zhoustly a vyrostli do délky řasy. Ale myslím si, že pokud už to tam není od přírody, nebude to mít po dobrání žádný trvání.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 13:12
Reakce na 999:

Jenže krůček po krůčku tě jóga stejně mění. Kdybys viděla, jak jsem teď o víkendu použila svojí "mentální" sílu k tomu, abych udělala most na paddleboardu, to bys koukala. A fakt to bylo víc v hlavě, než v těle .

​to nutne potrebuju! jestli neni ale uz pozde? abych to jeste vubec stihla vypilovat