"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 20:18

dynda  jj prostě se s tím trochu sžít a naučit zacházet. asi když to někdo má odjakživa je to lehčí? já si připadala nejdřív fakt jako blázen

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 20:55

andulka01 Ještě se můžete zkusit podívat na kapky či kapsle z jeřábu ptačího, kotvičníku a drmku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 21:36

Mam dotaz. Mate nieco osvedcene co pomaha proti vypadavaniu vlasov? Myslim tym doplnky stravy,  vitaminy.. Po porode mi klasika polka hlavy vypadala,  pekne to vsak dorastalo,  sice polovica vlasov kratkych a polka dlhych,  ale ok,  ved nemusim byt na materskej za hviezdu. .. Lenze asi pred mesiacom mi zacali padat zase! V podstate presne po roku od poporodneho vypadavania. A tiez v takom masovom mnozstve  a dokonca aj tie kratke,  co konecne dorastali   Som z toho fakt nestastna, nemam tych vlasov vela a este aj jemne a v kombinacii a uzkou tvarou je to eno nuno kombinacia. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 23:07

jak nejlépe ošetřit strhnutý nehet na dovolené? do lékárny asi daleko. klidně nějaké babské rady. nikdy jsem ni takového neměla, tak nemám žádnou zkušenost.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 23:20

Jiná Realita strhnutý úplně? Nebo ještě drží? Jestli ještě drží,tak ho zafixuj. Vyroste pod ním nový a ten horní pak bezbolestně odloupneš. Jestli úplně, tak to bohužel nevím :( Asi bych to ušetřila jako každé jiné zranění. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 23:43

Lamicka úplně  krvavý masakr.

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 23:48

Mrakoplas U mne to byl stejný scénář, pomohly mi kapsle methioninu. Chce to brát alespoň 3 měsíce. Padání to zpomalí, ale hlavně začnou velmi rychle dorůstat nové kvalitnější vlasy.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 23:49

viktorka_od splavu 

Já to mám asi celý život stejně a ne nějak dramatický, ale je pravda, že mi trvalo několik let, než jsem si tu souvislost uvědomila, ono je pořád co řešit, ale nemusí z toho být ten velbloud pokaždý.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 07:31

KapkaMM dakujem,  idem to hned omrknut

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 07:41

Jiná Realita Poradit neumím, ale soucítím. Jak jde o nehty, vadí mi o tom jen slyšet, kroutí mi to prsty samo od sebe. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 09:17

Pinot Noir nestalo se to mně tedy, ale známým na dovolené. já že pošlete nějaké fotky, jak se máte, a došel mi krvavý prst 

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 09:33

andulka01 Kromě čaje dělá Grešík i ženské kapky, oboje má mít stejné složení. Mně osobně ale přišel účinnější ten čaj.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 09:52

Mutziputzi Vlastní; jsem teda mívala problém hlavně s tím stavem po PMS.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 09:57

Zina Já už jsem se na to tady kdysi ptala, já jsem byla na kurzu horm. jogy, ale vykašlala jsem se na to, za A jsem lína denně a za B a hlavně, já neumim ty ezo vložky, tu vizualizaci posílání signálů, bílý světlo co mě prostupuje, otvírání čaker, to prostě nedám, to všechno děláš?

49363 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 10:06

Mutziputzi neumis prijmout svou vnitrni zenu nebo coo?;-)))

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 10:11

viktorka_od splavu klidně bohyni, ale posílat signály k vaječníkům a kořínkům vlasů mi činilo dosti problém:D

49363 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 10:13

Mutziputzi  tjo kdyby to zafungovalo, ze by si ty korinky makly a narostlo mi poradny haro, mozna bych se zaprela...;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 10:13

Zina Chcela som sa na to opýtať ale pokiaľ je to ako píše Mutziputzi  spojené s ezo, čakry, vnútorné svetlo, zlé energie a pod tak to fakt nieje pre mňa. Hlavne že ti to pomohlo. :)

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 10:30

@andulka01 - ne ze bych byla proti bylinkam, ale každá je na něco jiného. I ta hormonální jóga by se neměla pokud žena trpí na cysty. Nektere bylinky zvyšují hladinu estrogenu což není dobre když je třeba náběh na endometriózu. Pokud máte jen PMS tak nějaký univerzální ženský čaj by pomoct mohl, i ta zmiňovaná jóga, ale ona pomůže i normální. Ale bylinky jsou s dlouhodobé, dva tři měsíce než zaberou. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 21. srpna 2018 11:00

Mutziputzi Ehm, přesně. Nic proti józe, potřebovala bych ji jak prase drbání, ale ezokecy nezvládám.

Nicméně všem děkuji za rady, asi půjdu cestou upozornění okolí a separací :-) Příteli se omluvím a budu se snažit rozpoznat příznaky dřív. Ono se to nasčítalo s velkou únavou, zklamáním z práce, nedostatkem času na sebe navzájem. Takže věřím, že to tak nebude vždycky, jen teď to tedy byl fakt mazec.