Trošku jsem si to myslela, že to není bydlení zamýšlené na pořád.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jeste, ze mam vanu. Tam neni zadny sklo. Ve sprse se stejne neda pit vino ![]()
Lama_z_Lana .. i když pojem vinný střik by ve sprchovým koutu dostal nový rozměr.
Isca jojo, už cejtím tu jemnou chuť chlóru jižního potrubí ![]()
Lama_z_Lana .. a já pořád, co jsou to ty minerální podtóny![]()
Mám blbej dotaz. Dá se nějak dopředu řešit PMS - výkyvy nálady?
Dva dny jsem kvůli čemukoliv brečela, nedokázala jsem pochopit vtip, nedokázala jsem pochopit jednoduchý návod na cestu, nechtěla jsem uznat že mi je blbě. Takže včera prostě musela na kolo, jenže jsem obrečela i to, že jedu nejdřív sama autem, pak že čekám na přítele, pak že se na mě křivě podíval (nepodíval, fakt ne), pak že mě tlačí rukavička... srovnala jsem se až odpoledne. Jako není to pokaždý, ale občas jsem na facku a vždycky mi to dojde až pak.
A teď se nenávidím a fakt se tomu chlapovi nepřeju. Nemá rád sebelítostivý lidi a já byla vážně ukázková teda ![]()
Dá se tomu nějak předejít, nebo se prostě mám zavřít na samotku a čekat až to přejde? Jako v tu chvíli kdy už je to rozjetý, asi nenadělám nic.
Je to hormonální nerovnováhou, takže bych zkusila všechno, co muže tohle srovnat. Bylinky - kontryhel, Ženský čaj od Gresika, případně i trezalku. A pak taky hormonální jógu. Hlavně žádný prášky, po těch to bude ještě horší.
andulka01 Někdo jednou ještě na MP hodně chválil Everest ajurveda čaj přímo na PMS.
Jak může bejt někdo takhle blbej??
andulka01 Ještě jsem slyšela chválu na hormonální jógu. Já tím taky trpěla a soucítím. Kdo nezažil, nepochopí. Mívala jsem úplný zatemnění mysli.
andulka01 Podívejte se taky na tu hormonální jógu, jak radí MP Meri, pomáhá jak s PMS, tak i pak se samotným průběhem menstruace (když je blbá).
Zina vlastní nebo zprostředkovaná zkušenost?
andulka01 hodně důležitý je naučit se to poznat a uvědomit si to, říct sama sobě že aha, to není realita, to nejsem já, to je prostě pravidelná měsíční dávka emocí:-) já to nikdy nemívala, max takovou tu zpruzelou náladu spíš jak mi bylo na začátku blbě.. a na starý kolena teda podobně jako ty. peklo![]()
andulka01 ehm, jasom doma poziadala, ze ked uz to bude u mna cez ciaru, nech ma utratia. Aby som nestratila dostojnost
ale to nie je rada. Radu pre teba nemam, sa v tom placam tiez.
andulka01 mne na toto HA pomahala. Odkedy ju neberiem, tak som presne takato ale mne to trva aj dva dni
aj by som si ju dala naspäť ale nemozem.
Tak ak vam nieco zaberie, podelte sa o to s nami prosim, vyskusam aj ja.
Dojde až pak je asi docela důležitý. Mně vždycky právě pomohlo v těch stavech si uvědomit, že hele, to je PMS, to není opravdu. Sice se tím problém nevyřešil, ale byl poloviční, třetinový a nechal se odsunout na potom a potom už nebyl, srovnalo se to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.