Stěžovací vlákno
Lamicka Ehm... nápodobně, červeného ![]()
paktofonika Možná to ani nepoznáš. Je trochu zrychlenej a máš pocit, že ti vymluví díru do hlavy :-).
999 Tyjo, tak díru do hlavy mi pravidelně dělaj dva lidi, ani jeden 100% na koksu nejede :-)
Ale jo, rychlejší reakce, přehnaně hlasitý smích, hromada nápadů. Jenže to nejsou jen pozitiva - třeba ta hromada super nápadů je vykoupena malou schopností je dotáhnout do realistického konce. Já v tom nějak zásadní pracovní pozitiva teda nevidím. Leda že ten tlak na výkon znamená kvantitu ale ne kvalitu.
carries viktorka_od splavu finanční sféra, filmový průmysl, gastro.. všude, kde se točí slušné peníze a je tlak na výkon, je kokain. V praze i brně. Zvládneš spoustu věcí, nepotřebuješ spát a nemáš kocovinu jako po alkoholu. To o těch bankovkách jsem slyšela už před 15 lety, v Brně se to tenkrát říkalo o tisícovkách (českých).
![]()
To je taková filmová představa o tom kdo to bere a proč, v reálu to výkon rozhodně nezvyšuje, člověk toho zároveň vypije víc než by chtěl, náladu to den poté rozhodně nevylepší a v práci to už vůbec nepoůže ničemu...they say![]()
andulka01 Já v tom nějaká pracovní pozitiva teda taky nevidím :-).
Jsme tu ve stížnostech? Tak nejenze jste mě nikdo nezbavil molu, rozbity pračky, mrazáku a notebooku, ale chytla jsem ten blesk od razorblade. Takze vcera navečer rána jak z děla, než přijel ráno elektrikář, tak mi nesly zásuvky a světla a teď už dobrý, teď mi jen už nejde sporák, páč tam se něco vypalilo a internet. Když si na zahradě postavím stan, tak to vyjde nastejno jak být doma, když ze všech spotřebičů jde jen fen!
Karja ale můžeš mít pěkně vyfoukané vlasy ...![]()
Nový mrazák stojí v chodbě, dnes ho přivezli. Ale není můj, je matky. O havěti radši nemluvím.
A stěžuju si na cca měsíc zalehlé ucho - od té doby, co mě bolela ta osmička, kterou v puse podle zubařky nemám a mít nikdy nebudu.
Stavilasom sa u kadernicky ![]()
Janulik03 Zkráceno, zkráceno? ![]()
999 Možno hlúpa otázka, ale drogy idú úplne mimo mňa. Ako poznám, že si dal niekto kokaín?
eeee... Takhle? :D
Lama_z_Lana ehm vpredu ok ale vzadu som nevidela co robi az ked tacal drncat strojcek a vxholila mi to dost vysoko. Naoprave som netrvala nalepit sa nedali a ani som neplatila. Ona sa ospravedlnila ze sme sa nepochopili, ja som neurobila scenu, zat navrhol opravu v jeho panskom holicstve . V najhorsom budem na jezka ![]()
Reakce na paktofonika:999 Možno hlúpa otázka, ale drogy idú úplne mimo mňa. Ako poznám, že si dal niekto kokaín?
eeee... Takhle? :D
Jezis, to mi pripomnelo Acko a heroin brothers - sice jsem na heroinu, ale vsadim se, ze to polovina lidi vubec nepozna
Vono je to teda celkem smutny.
Janulik03 dobry to mas!!!! A na tom krku to strasne rychle roste, kdyby te to stvalo, za chvili ti tam něco naroste!
Janulik03 taky se mi to líbí, nebyla by fotka i zpředu?
Janulik03 Podle popisu jsem taky cekala, ze to bude vzadu ultrakratky, ale to pujde ![]()
A jak pise Husa, fakt to rychle dorusta.
andulka01 Já v tom nějaká pracovní pozitiva teda taky nevidím :-).
Zkusenejsi znami od filmu tvrdi, ze jsou schopni jet dva dny v kuse bez spanku. Ale pak ma podle toho ta ceska filmova produkce vypadat, zejo..
paktofonika Možná to ani nepoznáš. Je trochu zrychlenej a máš pocit, že ti vymluví díru do hlavy :-).
Zřejmě o tchyni nevim všechno ![]()
bram No, voni toho nakecaj...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.