Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. března 2016 14:19
Reakce na Mitzi:

Na Tebe určitě nemám, ale stačí to. V práci přecházíme na jiný systém zabezpečení IT a na úvodní školení máme mít připraveno bratru šest hesel. Následující týden budeme mít školení o kybernetické vezpečnosti, kde se zcela jistě dovíme, že pokud jsme si je poznamenali na cokoliv, máme to sníst a exkrement pro jistotu skartovat.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 24. března 2016 17:51
Reakce na Mirka:

Na Tebe určitě nemám, ale stačí to. V práci přecházíme na jiný systém zabezpečení IT a na úvodní školení máme mít připraveno bratru šest hesel. Následující týden budeme mít školení o kybernetické vezpečnosti, kde se zcela jistě dovíme, že pokud jsme si je poznamenali na cokoliv, máme to sníst a exkrement pro jistotu skartovat.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 26. března 2016 13:43

nějak mě venku rozladily skupinky po zuby ozbrojených policajtů a vojáků, se samopaly na prsou.

Potkala jsem jich snad 20 a dle jejich plouženi se po ulicích  nechápu, k čemu jsou platní.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 26. března 2016 15:07
Reakce na náťa66:

Neuklidnili Tě? To asi měli ...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 26. března 2016 15:21
Reakce na Mirka:

Neuklidnili... jeden z těch dvaceti měl asi metrčtyřicet a zezadu byl hrozně komický... hlaveň samopalu, ketrý měl přes prsa, mu sahala vysoko nad hlavu....

Moment... proč mě vlastně měli uklidňovat ?

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 26. března 2016 19:13
Reakce na náťa66:

Myslím, že tak znělo oficiální vysvětlení jejich výskytu v ulicích. Kdo bude uklidňovat mě, v mojí vísce rodné...?

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 26. března 2016 19:31

Uááá...vybrala som sa dnes nakupovať, po informáciách iných veľkonočnýchnákupovchtivých matiek, ako je už všetko v meste vybrakované, som sa rozhodla skočiť toť za hranice....pri mojich úžasných orientačných schopnostiach som sa nestrafila na svoj obľúbený (a hlavne odskúšaný) hraničný priechod, tak nevadí, išla som tým hneď vedľa...netušiac, že ústi rovno na diaľnicu...a ja samozrejme bez diaľničnej známky..tak si hovorím, no nevadí, veď tu hneď niekde musí byť výjazd, zleziem z diaľnice a Ďalej už nejako trafím...no bol...a hneď na ňom dopraváci....150€ ....to sa fakt oplatilo...ale zato môj obľúbený prací gel stál o 2€ menej ako u nás !!!

Offline michaela
337 příspěvků moje polička 26. března 2016 20:16
Reakce na slniecko:

Veď vieš, známku si mala mať

Avšak väčšia taktická chyba je zísť z A6 práve na tomto konkrétnom výjazde. Oni chytajú takmer výlučne na tomto mieste. Ak by si vydržala s nervami, lepšie je zísť až o kúsok ďalej. 

Po ceste naspäť chytajú presne na hranici. To sa už obísť nedá. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 26. března 2016 20:21
Reakce na slniecko:

No jo, každá sleva potěší  aneb nechci slevu zadarmo

Ale jinak tě samozřejmě lituju, to je teda smůla

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 26. března 2016 20:26
Reakce na michaela:

To je mi jasné, veď som sa ani nehádala..len ma vôbec nenapadlo, že z daného priechodu sa vôbec nedá ísť inak, ako na diaľnicu...mala som sa proste otočiť a vrátiť, ale tak som nejako spanikárila a hlavne bola presvedčená, že z tej diaľnice už-už musí byť zlez, že to nemôže byť taká pasca...budúce budem vedieť.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 26. března 2016 20:28
Reakce na Mirka:

Nevím teda, kvůli čemu mě mají uklidňovat, jela jsem z obchodu, takže kvůli utraceným penězům ?

V rodné vísce asi nehrozí nebezpečí většího výdaje CZK. ( ale možná se mýlím), a páni ministři nevím čeho by se měli zamyslet

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 26. března 2016 20:28
Reakce na náťa66:

Že, dobrá gazdiná sa spozná na prvý pohľad !

Offline michaela
337 příspěvků moje polička 26. března 2016 20:32
Reakce na slniecko:

Veď ja ťa ľutujem. 

Keď raz pôjdeš ešte okolo, všimni si, že priamo ten výjazd je vybudovaný s takým rozšíreným miestom. Oni to budovali už s úmyslom odchytávať tých, čo známku nemajú. 

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 26. března 2016 20:42
Reakce na michaela:

Veď ja to chápem .

Inak, fakt, keď si teraz spomeniem, fakt tam majú na to miestečko!!! Toto sa snáď museli v rámci nejakej priateľskej výmeny know-how naučiť od našich!

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 26. března 2016 22:20

Nechci snižovat ničí utrpení...  ale stejně tady dneska nejvíc trpím já, heč.

No prostě… z vedlejšího bytu se začaly ozývat takové klapavé zvuky. Napřed jsem ani nechápala, že to jde odvedle, a myslela jsem si, že to si poťukává máma do taktu (zrovna byla na návštěvě a dávala jsem jí k vyzkoušení nějaké vůně, jak případné). Poté jsem si chvilku myslela, že někdo přitlouká obraz. Pak se rytmus zrychlil, to už mi začínalo svítat, a přidružily se i zvuky, co při tom tak lidi dělávají, zakončené příslušným, eh, rykem. Tak jsme se na sebe s mámou podívaly a začaly se smát. Jenomže smích mě rychle přešel, když jsem uslyšela, že vedle se smějí také, a teď řeším, co je to vlastně za papírové zdi… Přitom tohle vědět, tak před rokem při rekonstrukci dáme zvukově izolovat zeď, ale byt vedle byl prázdný, tichý, nikoho to nenapadlo… Takže po Velikonocích další řemeslníci, vydání, komplikace – sbohem, nové vůně… Tak jsem se vrhla ke kompu, abych honem znovu objednala svoji krásnou novou tapetu, tak dlouho vybíranou, co je na smrt ještě příliš mladá, ale už není, už není… Tak tupě jsem na nějaké stránky necivěla už hodně dlouho. (Už jsem naštěstí našla minimálně dvě přijatelné alternativy, takže jsem schopna sepsat i historku, aniž bych u toho ječela vzteky.)

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 26. března 2016 22:48
Reakce na Ellen:

a nedalo by sa to izolovať z ich strany steny?

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 27. března 2016 21:58
Reakce na Ellen:

No to ještě buď ráda, že máš možnost nějaké izolace. Já si takhle pravidelně každý večer/noc užívám zvuky sousedky, která bydlí pod námi o celá dvě patra a izolaci v podlaze. A to ještě můžu být ráda, že chodím v týdnu do práce, protože podle toho, co mi říkala ségra, tak to někdy mívá s přídavkem ještě přes den.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 27. března 2016 22:03
Reakce na wendulka:

Šťastná to žena ta sousedka...

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 28. března 2016 20:59
Reakce na Evanilla:

No to asi je a přeju jí to, fakt. Leč osobně bych byla radši, kdyby se o své štěstí nedělila s půlkou baráku včetně nás nebo alespoň jen z beprostředními sousedy na patře.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 29. března 2016 22:19

Ano, moje řeč! Já jim to přeju, o tom žádná, nebudu přece kritizovat něco tak lidského... jen by to nemuselo být slyšet ve vedlejším bytě. Ale hlavně doufám, že se takhle nenese třeba obyčejná konvrzace... (asi jsem paranoidní). Každopádně to snad nebude tak horké, poslední dva dny je vedle ticho jako v hrobě. :-)