Co strom, ale já dnes málem zůstala bez jmelí a to by byla teprve pohroma. Já naivka jsem si myslela, že jmelí do Horní Dolní není třeba nakupovat v Praheeee, že ho bude všude dost. Ale omyl. No, sehnala jsem, ale už jen zelené a poněkud unavené, ale jo, je to jmelí, tak snad dobrý. ![]()
Stěžovací vlákno
lol, vy máte dnes nějakou vánoční náladu, nebo co? ![]()
barbucha Pod ja te vobejmu a znehybnim jak vzteklyho haranta, to je prej uklidnuje!))
Jiná Realita No zpivam si Modlitbu pro Martu zrovna no![]()
barbucha Pod ja te vobejmu a znehybnim jak vzteklyho haranta, to je prej uklidnuje!))
Však ty mě ráda pustíš, až mi pude pěna vod huby!
ááááááááááááááááááááááá! Už je to tady zas! Lidičkové, co jak je rok dlouhej ani nezabučej, dveře vám pustěj rovnou na rypák a ve frontě by vás přizabili, nasadili svatouškovskej škleb a z huby se jim line samý zdravíčko a štěstíčko.
Vraždila bych!
A co teprv až začnou chodit smsky - hromadně rozesílaná přání! Kolikrát se musím držet, abych neodepsala "a já vám taky."
Každý rok si říkám, že na to příště vyzraju a taky v půlce adventu odpálím anonymní salvu přání na všechny své kontakty, čímž předejdu nutnosti odpovídat na podobná přání jednotlivě. No a zas nic.
hele, a to já musím říct, že mám pocit, že letošní předvánočno ve městě je oproti jiným rokům naprosto v pohodě. říkali to i kolegové. nikdo se nerve, nemlátí berlema, lidi si nenadávají, všude se stále dá zaparkovat, lidi jakoby ani nebyli nějak extra nervózní...![]()
Gatita ja na hromadné neodpovedám.
barbucha Chceš mi říct, že mě konečně ti přiblblí Rusové bydlící v přízemí teda čtyřiadvacátýho pozdravěj? Jakože mi konečně odpoví Dobrý den, nebo nějaký Doprodošli nebo prostě Bú? Jako ty mě už fakt vysíraj, už jsem přemejšlela, že si nechám přeložit, jak se rusky řekne - my se u nás v baráku zdravíme:-D. Tak to se těšim, já snad začnu po kapsách nosit cukroví, abych je odměnila!
Jiná Realita To je vod tý doby, co se zavedl Lidl eshop!
Karja Ne ne, musíš si počkat až do šestýho ledna!
Gatita
Jak řikám, voni mě prostě vždycky dokážou namíchnout! A do kapsy spíš vodečku asi.
Mutziputzi Mně prosím. A kdybyste mi prosimpěkně mohla poslat nějaký pěkný PFko do mejlíku, to mám moc ráda. Díky.
paktofonika Ty jo, teď jsem si to tady přečetla a je mi líto, že zrovna já jsem rozpoutala reakci na téma "koště". Ode mě to nebyla invektiva, jen jsem chtěla napsat, jak to mám já...
Čtyřiadvacátýho tě nepozdravěj. Děd Moroz chodí až na Novej rok!
barbucha Já šla minulý rok na karnavel za Marfušu, kostým i cop ještě najdu, tím bych je mohla dostat!
To bych neriskovala. Aby se nakonec nechtěli družit!
barbucha Chceš mi říct, že mě konečně ti přiblblí Rusové bydlící v přízemí teda čtyřiadvacátýho pozdravěj? Jakože mi konečně odpoví Dobrý den, nebo nějaký Doprodošli nebo prostě Bú? Jako ty mě už fakt vysíraj, už jsem přemejšlela, že si nechám přeložit, jak se rusky řekne - my se u nás v baráku zdravíme:-D. Tak to se těšim, já snad začnu po kapsách nosit cukroví, abych je odměnila!
no, teď sem v nějakým přídavným magacínu četla, že Rusové to mají tak, že kdo pozdraví prvni , dává najeno podřízenost a slabost. Tak pro jistotu cizí vůbec nezdraví a zdraví se jen se svejma známejma. Říkal to tam ruský občan, ale moje zkušenost s ruskýma kolegáa je taky nezdravící (myslela sem před tím, že sou prostě burani)
barbucha Možná ta družba na východě o Vánocích bude možná lepší než na západě. Tenhle instagramovej hit prej dorazí ze Španělska. Já neumim španělsky, tak se utěšuju nějakym skrytym významem typu charita, ale nějak ztrácim naději.

http://www.marca.com/tiramillas.html
Omlouvám se slabšim povahám, ale jsou tam horší obrázky. Tak šťastní a veselé!
Ounz To jsou burani, takže příště mám říct, podrž mi ty dveře a nečum!:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.